Bik Bok

Sjekk ut Mary-Kate og Ashley Olsens kolleksjon for Bik Bok

Her er de aller første bildene fra den eksklusive samarbeidskolleksjonen.

KOMMER TIL HØSTEN: Mary-Kate og Ashley Olsens kolleksjon for Bik Bok kommer i butikkene til høsten.
KOMMER TIL HØSTEN: Mary-Kate og Ashley Olsens kolleksjon for Bik Bok kommer i butikkene til høsten. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Lurer du på hva som blir hot til høsten? Svaret er bohemske hatter, superkorte skinnjakker, svarte og hvite blondetopper, skinnbukser og glidelåskjoler.

I alle fall hvis vi skal tro Mary-Kate og Ashley Olsens kolleksjon for Bik Bok.

Vi har endelig fått sniktitte på klærne - stikkord er rock'n roll med bohemsk tvist:

Kommer til å ta helt av

Samarbeidskolleksjoner med kjente designere og motepersonligheter har blitt «big business» for flere av de store kleskjedene. Og det er ikke bare H&M som hanker inn store navn.

Bik Bok har tidligere hatt stor suksess med sine samarbeidskolleksjoner med Charlotte Thorstvedt, Jenny Skavlan og «The City»-stjernen Whitney Port.

Men deres nye samarbeidskolleksjon vil definitivt toppe dem alle.

Se de første bildene fra Olsen-samarbeidet nedenfor:


LES OGSÅ: Ikke sløs bort penger på trend-plagg

Mary-Kate og Ashley Olsen designer for Bik Bok

Kleskjeden har altså inngått avtale med superstjernetvillingene Mary-Kate og Ashley Olsen (26).


Tvillingene, som har gått fra å være barnestjerner i tv-serien «Full House», til å bli suksessrike businessmagnater innen både mote- og underholdningsbransjen, skal designe tre kolleksjoner som vil bli lansert i løpet av høstsesongen 2013.

Ifølge Bik Bok skal kolleksjonene bygges på Mary-Kate og Ashleys inspirasjon og syn på nåværende trender - med den skandinaviske «it»-jenta i tankene.

- Mary-Kate og Ashley har i mange år vært store stilikoner og en kilde til inspirasjon for motebevisste jenter og for Bik Bok. De er meget talentfulle designere som nylig vant prestisjetunge «CFDA Womenswear Designer of the Year» for The Row, og blir et veldig spennende og viktig prosjekt før oss her på Bik Bok, sier Martin Lien, markedsdirektør i Bik Bok i forbindelse med nyheten:

- Prosessen og vår kontakt med Mary-Kate og Ashley har vært en stor glede og vi er veldig stolte over resultatet og samarbeidet. Vi ser veldig frem til lanseringen og til å få se kolleksjonene i våre butikker. Jeg føler meg trygg på at Bik Bok-jenta kommer til å elske kolleksjonene.


LES OGSÅ: Designerveskene kjendisene elsker

Stor suksess som designere

For en del av oss her hjemme er de to kjendistvillingene fortsatt mest kjent fra sine mange tv- og filmroller.

I USA er de imidlertid regnet som et av underholdningsbransjens mektigste søskenpar, og er i besittelse av en formue på over 100 millioner dollar - mye takket være firmaet Dualstar, som de har bygget opp sammen.

I tillegg til suksessen i underholdningsbransjen, har tvillingene også blitt svært kjente og velrenommerte designere med merkene «The Row» og «Elizabeth and James». De har også samarbeidet med kjeden J.C. Penny om en kolleksjon som heter «Olsenboye.»


LES OGSÅ: Vårens stiligste øredobber

Hvordan blir kolleksjonene?

For norske fashionistaer er altså dette en veldig stor nyhet. Og det blir spennende å se hvordan kolleksjonene blir, da tvillingene har veldig særegne og gjenkjennelige klesstiler.

Sjekk for eksempel ut The Row-kolleksjonene her, og Elizabeth & James her!

Mary-Kate er en av dem som omtales mye for sin «boho chic»-stil, og kler seg ofte i oversized, bohemske, løstsittende plagg, mens Ashley er mer klassisk, med rette linjer og lekre tailored antrekk.

Det er imidlertid liten tvil om at de har gjennomgått en fantastisk moteforvandling opp gjennom årene. Se bare bildene nedenfor:BARNESTJERNER TIL MOTEIKONER: Mary-Kate og Ashley slo først gjennom i tv-serien "Full House".  Foto: All Over Press
BARNESTJERNER TIL MOTEIKONER: Mary-Kate og Ashley slo først gjennom i tv-serien "Full House". Foto: All Over Press Vis mer
MOTEGURUER: Kjendistvillingene har blitt et av mote- og underholdningsbransjens mektigste søskenpar, og har en formue på over 100 millioner dollar.  Foto: All Over Press
MOTEGURUER: Kjendistvillingene har blitt et av mote- og underholdningsbransjens mektigste søskenpar, og har en formue på over 100 millioner dollar. Foto: All Over Press Vis mer

LES OGSÅ: Slik får du designerstilen uten å blakke deg

MARY-KATE VERSUS ASHLEY: Mary-Kate (på bildene til venstre) er kjent for sin bohemsk-glamorøse stil, mens Ashley er mer klassisk, men med en kul "edge".  Foto: All Over Press
MARY-KATE VERSUS ASHLEY: Mary-Kate (på bildene til venstre) er kjent for sin bohemsk-glamorøse stil, mens Ashley er mer klassisk, men med en kul "edge". Foto: All Over Press Vis mer
ROCKA KOLLEKSJON: Nøkkelplaggene til  Mary-Kate og Ashley Olsens kolleksjon for Bik Bok er westernskjorter, boho-hatter, smale jeans, spisse semskede boots, blondetopper, skjørt og kjoler og frakker med glidelås, hvite løse skjorter og etniskinspirerte skjerf. Foto: Bik Bok
ROCKA KOLLEKSJON: Nøkkelplaggene til Mary-Kate og Ashley Olsens kolleksjon for Bik Bok er westernskjorter, boho-hatter, smale jeans, spisse semskede boots, blondetopper, skjørt og kjoler og frakker med glidelås, hvite løse skjorter og etniskinspirerte skjerf. Foto: Bik Bok Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer