Copenhagen Fashion Week

Sjekk ut stilen til kronprinsessen på motevisning

Se bildene fra By Malene Birger showet her

PÅ FØRSTE RAD: Blogger og tidligere moteredaktør Pernille Tæisbek og moteverdens favorittpar: Veronica Heilbrunner (redaktør for Hey Woman) og Justin O´Shea (innkjøpssjef Mytheresa.com).  Foto: Nathalie Helgerud/ Darja Barannik
PÅ FØRSTE RAD: Blogger og tidligere moteredaktør Pernille Tæisbek og moteverdens favorittpar: Veronica Heilbrunner (redaktør for Hey Woman) og Justin O´Shea (innkjøpssjef Mytheresa.com). Foto: Nathalie Helgerud/ Darja Barannik Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

STYLEMAG.NO: Moteukene er i gang, og først ut er København. STYLEmag er selvsagt på plass for å oppdatere dere på trender, finne it-plaggene og dele små og store hendelser fra moteuken. 

LES OGSÅ: Her er høstkolleksjonen til H&M Studio 

By Malene Birger holdt sin visning i et enormt lokale, catwalken var delt på midten med en vegg med vindulignende hull og på første rad var den kongelige familien representert. 

Kronprinsesse Mary 

Den danske kronprinsessen Mary er ofte å se under moteuken i København. På By Malene Birger sin visning stilte hun opp i deres design fra topp til tå. 

Komfortabelt og moteriktig

Det danske merket By Malene Birger fortsetter å imponere oss. Denne kolleksjonen besto blant annet av klassiske dresser, todelte sett og kjoler.

LES OGSÅ: Disse skal ha visning under Oslo Runway

Buksene var løse og dressbuksene hadde vidde i bena. 

Røde detaljer

Skoene var designet med rød hæl, som komplimenterte antrekkene godt og ga kolleksjonen et særpreg. 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer