Designere

Sjokkrosa er høstens hit-farge

Forbered deg på sukkertøysjokk etter sommerferien. Neonrosa blir uunngåelig.

KNÆSJ ROSA BØLGE: Fra venstre skuespiller Carmen Electra, supermodell Agyness Deyn, neglene til glamourstjernen Katie Price og modell på catwalken til Marc Jacobs for høsten 2009. Foto: All Over Press
KNÆSJ ROSA BØLGE: Fra venstre skuespiller Carmen Electra, supermodell Agyness Deyn, neglene til glamourstjernen Katie Price og modell på catwalken til Marc Jacobs for høsten 2009. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert


Hvis designere som Marc Jacobs og Michael Kors får viljen sin, blir denne høsten alt annet en grå og trist.

Da de viste sine kolleksjoner for høsten og vinteren 2009-2010 tidligere, var det nemlig prangende neonfarger det gikk i, og da spesielt de knall rosa nyansene.

Se bilder fra visningen til Marc Jacobs lenger ned i saken.

 • Les også: Aldri mer grå mus

 • Rosa bølge blant stjernene

  Kjendisene elsker den sterke fargen. Den dukker opp på alt fra supermodell Agyness Deyns laptop-veske til kjoler, sko og smykker på den røde løperen.

 • Les også: Klær med pangeffekt

 • Noen tar den helt ut med rosa fra topp til tå, mens andre nøyer seg med å gi antrekket en neontouch i form av rosa tilbehør.

  Marc Jacobs høsten og vinteren 2009-2010:
  Slik bruker du fargen

  At rosa er en knæsj farge, er det ingen tvil. Stiller du opp på fest i en knallfarget kjole, får du garantert oppmerksomhet.

  Da kan det være en fordel at skoene og tilbehøret er i en annen farge. Med mindre du vil ta den helt ut, da. Det er lov - og ikke minst gøy!

  I ROSA 80-TALLSSTIL: Vid genser og fluffy lue på visningen av Michael Kors' høstkolleksjon under moteuken i New York i februar. Foto: All Over Press
  I ROSA 80-TALLSSTIL: Vid genser og fluffy lue på visningen av Michael Kors' høstkolleksjon under moteuken i New York i februar. Foto: All Over Press Vis mer
  LUKSUSTIGHTS: Presser du lår og legger inn i disse denne høsten, er du helt med (kr 1000, MCQ/Netaporter.com).
  LUKSUSTIGHTS: Presser du lår og legger inn i disse denne høsten, er du helt med (kr 1000, MCQ/Netaporter.com). Vis mer
  Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer