FIKSER FASONGEN: Nye Ultimo Body Fixer lover gull og grønne skoger for kroppen, ikke minst kløft, løft og større pupper (cirka kr 420, Ultimo/ultimo.co.uk).
FIKSER FASONGEN: Nye Ultimo Body Fixer lover gull og grønne skoger for kroppen, ikke minst kløft, løft og større pupper (cirka kr 420, Ultimo/ultimo.co.uk). Vis mer

Undertøy

Skal gi timeglassfigur på et sekund

Nytt undertøy lover flott figur, kløft og større pupper. Slik skal teknologien virke.

Publisert
Har du lyst på litt ekstra juksehjelp til å trylle bort valkene og holde magen på plass? Slankende undertøy fungerer utvilsomt. Det gir bedre holdning, og klærne sitter penere på.

LES OGSÅ: Slik kler du deg slank.

Gir deg større pupper

Nå har det kommet en body som skal gi deg timeglassfigur på et sekund, melder den engelske avisen Daily Mail.

Det britiske undertøysmerket Ultimos Instant Body Fixer lover å gi deg kløft og løfte opp puppene to bh-størrelser, samtidig som midjen og magen blir slankere.

- En flott kropp handler om proporsjoner og Ultimos Body Fixer kan gi deg nettopp det, sier Michelle Mone Obe, skaperen av Ultimo.

Usynlig under kjolen

Hemmeligheten er et høyteknologisk materiale som jevner ut bulker og strammer inn magen, mens bodyens innebygde bh gir støtte for puppene og øker volumet.

Den skal være usynlig under kjolen eller andre plagg, og du kan velge om du vil ha v-utrigning eller ikke. Bh-en har dessuten silikonputer som kan tas ut etter ønske.

- I motesetning til mange bodyer på markedet, trimmer og strammer dette produktet kroppen til nye høyder, samtidig som det gir en fantastisk kløft og den perfekte timeglassfiguren.

Finn klær som passer

Men selv om undertøyet kan gjøre mye for figuren, er det viktig å finne en kjole, et skjørt eller en dress som passer til din fasong.

Her er noen grunnleggende råd:

Fyldige former? Se etter kjoler som framhever midjen. Styr unna de mest kroppsnære modellene – det kan fort bli tacky – og de mest løssittende modellene – som gjør at du ser større ut enn du er.

Guttefasong? Kjoler med draperinger og detaljer på brystpartiet i tillegg til markert midje skaper mer fasong.

Mage? Velg en kjole som henger løst rundt midjen og led fokuset over på andre deler av kroppen, som for eksempel et dekorert brystparti eller et skjørt som framhever beina.


Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer