Gucci vekker oppsikt

Skal ha 2000 kroner for ødelagt strømpebukse

Denne strømpebuksen med masse hull i seg fra Gucci er utsolgt på nett!

KOSTER 2000 KRONER: Denne slitte strømpebuksen med hull i fra Gucci er utsolgt. Foto: Gucci
KOSTER 2000 KRONER: Denne slitte strømpebuksen med hull i fra Gucci er utsolgt. Foto: Gucci Vis mer
Publisert

Motebransjen slutter aldri å overraske. Noen ganger får vi presentert plagg som er så nytenkende, vakre og kreative at man så å si får hakeslepp, mens andre ganger ikke er like fantastiske.

Men det betyr ikke at de ikke er oppsiktsvekkende! Designere har presentert både det ene og det andre på catwalken. Du husker kanskje jeanstrusa? Eller hva med Crocs med fritert kylling på?

Sistnevnte høres ikke ut som noe de fleste vil ha, men sannheten er at disse skoene faktisk ble utsolgt på et blunk!

Det er ikke akkurat en Crocs-sesong vi er inne i nå, og det vet designerne. Den siste tiden har vi sett at strømpebuksen har blitt stylet på en rekke måter på Instagram. Strømpebuksen med kjente designeres logo på har vært spesielt populære.

Gucci er blant dem som har laget en slik strømpebukse. Man kan jo forstå at en slik type strømpebukse slår an hos flere, men at en variant som er slitt og har hull i seg skulle fly ut av butikkene - det er vanskelig å forstå.

Men det er akkurat det som har skjedd! Det italiensk motehuset har nemlig sluppet en strømpebukse som ser ødelagt ut. Vi har tidligere sett bukser og jeans med slike slitte detaljer, men det er vel ikke noe man ønsker på en strømpebukse?

Skal ha 2000 kroner for ødelagt strømpebukse

For å skaffe seg en slik strømpebukse må du først ha 2000 kroner (!), men også litt flaks. Det har seg nemlig slik at den er utsolgt! Så hvis du ønsker deg en slik strømpebukse, må du håpe at de fyller opp inventaret sitt!

Strømpebuksen har vekket masse oppsikt, blant annet hos Instagrams motepoliti @diet_prada. De er blant de mange som har kommentert de underlige strømpebuksene. De har også lagt ved en video som viser hvor enkelt du faktisk kan lage en slik strømpebukse selv - om det skulle være ønskelig.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer