Gucci vekker oppsikt

Skal ha 2000 kroner for ødelagt strømpebukse

Denne strømpebuksen med masse hull i seg fra Gucci er utsolgt på nett!

KOSTER 2000 KRONER: Denne slitte strømpebuksen med hull i fra Gucci er utsolgt. Foto: Gucci
KOSTER 2000 KRONER: Denne slitte strømpebuksen med hull i fra Gucci er utsolgt. Foto: Gucci Vis mer
Publisert

Motebransjen slutter aldri å overraske. Noen ganger får vi presentert plagg som er så nytenkende, vakre og kreative at man så å si får hakeslepp, mens andre ganger ikke er like fantastiske.

Men det betyr ikke at de ikke er oppsiktsvekkende! Designere har presentert både det ene og det andre på catwalken. Du husker kanskje jeanstrusa? Eller hva med Crocs med fritert kylling på?

Sistnevnte høres ikke ut som noe de fleste vil ha, men sannheten er at disse skoene faktisk ble utsolgt på et blunk!

Det er ikke akkurat en Crocs-sesong vi er inne i nå, og det vet designerne. Den siste tiden har vi sett at strømpebuksen har blitt stylet på en rekke måter på Instagram. Strømpebuksen med kjente designeres logo på har vært spesielt populære.

Gucci er blant dem som har laget en slik strømpebukse. Man kan jo forstå at en slik type strømpebukse slår an hos flere, men at en variant som er slitt og har hull i seg skulle fly ut av butikkene - det er vanskelig å forstå.

Men det er akkurat det som har skjedd! Det italiensk motehuset har nemlig sluppet en strømpebukse som ser ødelagt ut. Vi har tidligere sett bukser og jeans med slike slitte detaljer, men det er vel ikke noe man ønsker på en strømpebukse?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer