Lipliner:

Skal vi tro Moschino, er denne makeuptrenden tilbake

Vi vet ikke om vi er helt klare for det ...

LIPLINER: Motehuset Moschino presenterte sin blomstrete kolleksjon sammen med heftige 90-tallslepper. FOTO: NTB Scanpix
LIPLINER: Motehuset Moschino presenterte sin blomstrete kolleksjon sammen med heftige 90-tallslepper. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Lipliner er noe mange av oss forbinder med 90-tallet og de «ikke-så-herlige» brune fargetonene alle skulle ha på leppene. Du husker kanskje spesielt sminken til Pamela Anderson (50), Gwen Stefani (47) og Victoria Beckham (43)? De siste årene har imidlertid leppepennen kommet tilbake på sminkefronten, men den har helst blitt matchet med en leppestift i samme farge - helt til nå.

Moteuken i Milano er i gang for fullt og vi har allerede sett at norske Sigrid Veiteberg gjorde sin debut under moteuken hos selveste Prada! Se bilder her. Men det er ikke bare Prada som har vist fram sin nye kolleksjon. Moschinos visning var som alltid full av farger, kreativitet og moro. Og selv om modeller som Bella Hadid (20), Gigi Hadid (22) og Kaia Gerber (16) var tildekket med blomster, var det noe annet som fikk vår oppmerksomhet.

Til de blomstrende antrekkene hadde modellene fått en superkort frisyre og de gode, gamle 90-tallsleppene. Ja, det stemmer - liplineren vi så på Pamela, Gwen og Victoria er tilbake! Hvert fall ifølge italienske Moschino som stadig prøver noe nytt, eller i dette tilfellet gammelt!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer