Bukser

Skinnbuksen alle kan bruke

Helt uten å være klam og klaustrofobisk, og med litt juks og fanteri tror alle den er laget av ekte skinn.

Publisert
Sist oppdatert
Et par skinnbukser går aldri av moten. Den er like velkommen i klesskapet som skinnkjolen, skinnskjørtet og skinnjakka, ikke minst.I høst har designere som Isabel Marant, Balmain og Phillip Lim insistert på klassiske skinnbukser i rocka stil, men til våren er det autentiske mc-bukser som gjelder, ifølge svenske Acne.I sum - skinnbuksen> er fortsatt like aktuell som før. For mange er den derimot vanskelig å bruke, fordi den oppleves svett, klam og massiv. Men hvem sier at den være i ekte skinn, eller ha skinn på hele seg?

Jukseskinn som funker

Polyester, elastan og spandex. Stretchtrikot, polyuretan og glanset bomull. Selv om mange nok vil rygge når de leser hva som står på merkelappen - uvalget innen bukser i imitert skinn er enormt. De er gjerne elastiske, har strikk i livet og kan være svært behagelige å gå i. Ofte er de faktisk bare et par avanserte leggings med skinnlapper på lår og knær. Noe som gir dem illusjonen av å være en skinnbukse - bortsett fra at de mest sannsynlig koster 150 kroner - ikke 3000.

Slik bruker du den

Akkurat som med en ekte skinnbukse, rocker eller pynter du den opp akkurat som du vil. Med en grov sort strikkegenser og skyhøye spisse pumps på konsert, eller til en feminin silkebluse under en dressjakke og elegante Mary Jane-sko for en dag på kontoret.
 • Men dropp å bruke en skinnjakke til skinnbuksa, hvis de er i samme farge. Det kan fort bli litt i overkant Matrix.
 • KJØPETIPS: Bukser i imitert skinn

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer