Mote

Skinnhanskene som kan brukes på smartelefonen

Og det beste av alt er at touchfunksjonen ikke behøver å synes!

HELT UNIK: Du trenger ikke å ta av deg denne når du taster på touch-telefonen din. Foto: Benedicte Haugaard
HELT UNIK: Du trenger ikke å ta av deg denne når du taster på touch-telefonen din. Foto: Benedicte Haugaard Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Det nærmer seg vår, men vi har fortsatt noen kalde dager i vente. Og er du som de fleste andre, liker du å ha kontroll på hva som skjer på telefonen din selv i kulden.

Når du har hansker på, er det et isolerende lag mellom fingeren din og touchskjermen (på for eksempel iPhonen eller smartelefonen). Dette gjør at skjermen ikke «oppdager» at du trykker på den.

Touchhansker med spesiell funksjon

De av oss som liker å sjekke Facebook og sende meldinger - også om vinteren, har sikkert fått med seg at det finnes såkalte «touchhansker» - der tuppen er laget for at du skal kunne ta på touchskjermen.

Problemet med disse er at de - frem til nå, ikke har kommet i så veldig mange varianter, og det har heller ikke vært så mange alternativer i skinn - som er blant materialene som holder fingrene dine varmest om vinteren.

Nå har det imidlertid kommet egne skinnhansker med denne spesielle touchfunksjonen. Og det beste av alt er at touchfunksjonen ikke har noen innvirkning på stilen og utseendet til hansken. Den er både fin og funksjonell!

Nedenfor finner du flere hansker med touchfunksjon:


LES OGSÅ: Hold stilen i kulda!

Slik fungerer hanskene

En av butikkene som har satset på denne hansken, er Sajaco. De har over 35 år i motebransjen og er eksperter på skinnvesker og hansker.

- Skjermene registrerer berøring og de elektrisk ledende sølvtrådene i hansketuppene gjør det mulig å bruke touchtelefoner uten å ta av deg hanskene. I noen varianter er de integrert i skinnet slik at de ikke synes på utsiden, fortalte daglig leder av Sajaco AS - Rune Brakalsvålet til KK.no under forrige ukes «Sko & veskemesse».

(Artikkelen fortsetter under bildet)


KK.no testet

KK.no testet skinnhanskene (som er i salg nå) på en Samsung Galaxy S2, og vår dom er at hanskene er pene å se på, behagelige å ha på, og at de fungerer godt. Det skal imidlertid sies at funksjonsevnen kan variere fra telefon til telefon.

OBS. Disse hanskene kan ikke vaskes i vaskemaskinen! Vask de for hånd, og unngå å få for mye vann på sølvtrådene i fingertuppene. Dette gjelder hanskene med integrerte sølvtråder også.

LES OGSÅ: Telefonen har mer bakterier enn toalettet

SØLVTUPPER: Noen av hanskene har integrerte sølvtråder i skinnet, mens andre har de på utsiden. Du velger selv! Foto: Benedicte Haugaard
SØLVTUPPER: Noen av hanskene har integrerte sølvtråder i skinnet, mens andre har de på utsiden. Du velger selv! Foto: Benedicte Haugaard Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer