Skinnjakke

Skinnjakkene som passer til alt

En evig klassiker året rundt! Her er våre favoritter denne sesongen.

HET TREND: Skinnjakken er en evig klassiker, men aktuell som aldri før denne høsten.  Foto: Scanpix og produsentene
HET TREND: Skinnjakken er en evig klassiker, men aktuell som aldri før denne høsten. Foto: Scanpix og produsentene Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

HENNE.NO:  Skinnjakken er en klassiker som kan brukes året rundt, men som er ekstra perfekt nå når det begynner å bli litt kaldere. 

Denne høsten kan du style den med lune strikkeplagg og et par høye støvletter for å holde på både varmen og stilen. For å balansere det tøffe og rocka uttrykket, kan du for eksempel bruke en stram clutch eller skulderveske til jakken.

LES OGSÅ: Forny antrekket med plagg du allerede har

En sort jakke er en trygg «investering» som du kan ha glede av i mange år. Se gjerne etter «nye» materialer og teksturer som semsket, lakk eller ruglete skinn.
ƒ
For en avslappet og behagelig stil, kan du gå for store strikkeplagg, jeans og joggesko. Liker du å være hakket mer elegant, er et par spisse ankelstøvletter med på å løfte antrekket.

Lek med ulike snitt og lengder - og bruk for eksempel skinnjakken over en gulvlang kardigan for en fin lag-på-lag-effekt.

LES OGSÅ: Budsjettvennlige "må ha"-plagg

HENNE 3: I salg nå.
HENNE 3: I salg nå. Vis mer

Denne artikkelen er også publisert i Henne 3, som er i salg nå. 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer