Meghan Markle:

Skissene av Meghan Markles brudekjole er avslørt

Eller er det bare tull?

MEGHAN MARKLES BRUDEKJOLE: Noen skisser av det som skal være skuespillerens brudekjole er blitt avslørt. Foto: Scanpix
MEGHAN MARKLES BRUDEKJOLE: Noen skisser av det som skal være skuespillerens brudekjole er blitt avslørt. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert

Det er utrolig hvor mye man kan bry seg om et bryllup til noen man ikke kjenner. Helt siden det ble kjent at prins Harry (33) hadde begynt å date skuespiller Meghan Markle (36), har vi tenkt på hvordan bryllupet kommer til å bli - og ikke minst kjolen!

Da det sent i høst ble offisielt at paret er forlovet, tok vi raskt kontakt med ekspertene for å høre hva de tror Markle kommer til å velge til den store dagen. Ifølge Kjell Arne Totland, TV2s kongehusekspert, vet vi lite om hvordan prinsebryllupet til våren blir.

- Meghans brudekjole vil nok avhenge av det. Jeg tror Meghan velger en enkel og stilren brudekjole med lange ermer - kanskje noe i blonde ... Og kanskje gjør hun som Grace Kelly i sin tid gjorde, og hopper bukk over alle de kjente motehusene og lar sin faste sydame i Suits skape kjolen? Kjolen Edith Head skapte til fyrstinne Grace er jo legendarisk og gjentatte ganger kåret til tidenes vakreste, kongelige brudekjole.

PENT PAR: Disse bildene av det lykkelige paret ble nettopp sluppet. Markle har på seg en kjole fra Ralph & Russo med en prislapp på cirka 500 000 kroner. Foto: Scanpix
PENT PAR: Disse bildene av det lykkelige paret ble nettopp sluppet. Markle har på seg en kjole fra Ralph & Russo med en prislapp på cirka 500 000 kroner. Foto: Scanpix Vis mer

Er dette kjolen?

Helt siden vi ble kjent med Markle gjennom tv-serien Suits, har hun brukt antrekk av noen av verdens største designere. Det kom derfor som en overraskelse da det som angivelig skal være hennes brudekjole er designet av Inbal Dror. Selv om han er en etablert brudekjole-designer, var det ikke dette navnet som hadde streifet tankene våre først.

Medier verden over har omtalt skissene som nylig ble sluppet. Dror skal ha designet flere muligheter til Markle og på skissene står det også «for Meghan Markle with love».

Som Totland sa, er det både lange ermer, blonder og noe Grace Kelly over skissene som er blitt avslørt. Man kan jo begynne å lure på om dette faktisk er sant. Hvem som helst kan jo skrive en hyggelig hilsen til Meghan Markle på et ark? Og tenk så mange fantastiske kunstnere det finnes i verden.

Det kommer også til å overraske oss stort om skuespilleren velger designet til Dror dersom det har seg sånn at brudekjolen faktisk er blitt avslørt. Da gjenstår det bare å vente til 19. mai for å få svaret.

LES OGSÅ: Den kommende bruden Meghan Markle viste frem forlovelsesringen - som er laget av Dianas diamanter

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer