Kløft

Skjæringen puppene dine vil elske

Uansett størrelse - slik kler du fram bysten på en flott måte!

V-KLØFT + OMSLAGSKJOLE = GULL FOR STORE PUPPER: Ja, i en silkemyk kjole som former seg pent rundt kroppen, med en fin skjæring i halsen, som gjør halsen lang og smal og gir en flott kløft, er du klar for fest.
 Foto: Astrid Waller
V-KLØFT + OMSLAGSKJOLE = GULL FOR STORE PUPPER: Ja, i en silkemyk kjole som former seg pent rundt kroppen, med en fin skjæring i halsen, som gjør halsen lang og smal og gir en flott kløft, er du klar for fest. Foto: Astrid Waller Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Å kle fram bysten er mye av hemmelighetene bak et flott antrekk. Men det finnes så mange ulike snitt, utrigninger og skjæringer, at det er lett å gå seg vill underveis.

De siste årene har vi sett rund kløft, dyp v-kløft, sidepupp-kløft og transparent kløft, og for noen år siden ble dessuten ryggen døpt om til «den nye kløften».

Siden sist har også den ekstremt dype kløften, du vet den som rekker nesten ned til navlen, blitt moderne.

Men hvilken kløft kler oss aller best? Vel, da er spørsmålet - hvor store eller små er puppene?

Her er noen skjæringer som kan passe fint til ulike puppestørrelser:

V-hals for frodig byste

Dersom du er velsignet med store pupper, er det gylne stiltrikset å gå for en v-hals. Denne utringningen er nesten litt magisk - den gir deg også en lang og slank hals.

Mens både rund og høy hals vil få puppene dine til å virke større, vil v-halsen jukse dem litt mindre, siden skjæringen flytter fokuset ned mot midjen, og du får en naturlig fin form.

Hvor langt ned skjæringen skal gå, og hvor mye pupp du vil vise, er naturligvis opp til deg. Men husk at en alt for dyp utringning kan tippe over til det vulgære.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer