Skjellsmykker:

Skjellsmykker gjør comeback i motebildet

Men denne gangen i en litt annen variant.

SKJELLSMYKKER: Legg merke til kjedet moteprofil Alexa Chung har rundt halsen. FOTO: NTB Scanpix
SKJELLSMYKKER: Legg merke til kjedet moteprofil Alexa Chung har rundt halsen. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Jeg måtte ta en spørrerunde i redaksjonen før jeg kunne si at «alle gikk jo med makramékjeder med skjell i for en stund tilbake»! Det viste seg at jeg så absolutt ikke var alene om det. De fleste hadde både kjøpt og lagd selv og de stylet det gjerne sammen med klær i ekte snowboard-ånd. Høres det kjent ut?

Vel, nå er skjellsmykkene tilbake, men i en langt mer lekker variant! Ikke bare har vi sett at moteprofiler har sakte, men sikkert, begynt å legge ut litt bilder på Instagram, men flere smykkedesignere har begynt å bruke skjell i sine kolleksjoner.

LES OGSÅ: Kari Traa med ny kolleksjon: - Det er ganske nytt for oss

La deg inspirere

Det er sikkert mange som fremdeles bruker hemp-smykkene med skjell i. De er jo med på å skape en veldig sommerlig og bohemsk look. Men det er ikke akkurat på denne måten skjellsmykkene gjør comeback.

Flere designere har nemlig latt seg inspirere av trenden, men heller valgt å lage smykkene i både gull og sølv. Øredobbene, kjedene og armbåndene kommer også med det faktiske skjellet (hvert fall en veldig bra kopi), som gjør seg veldig godt sammen med både gull og sølv. Norske Hasla har til og med laget en egen kolleksjon som heter «skjell».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer