Skjerf

Skjerfene vi elsker nå

De hotteste og mest budsjettvennlige alternativene.

SKJERF MED MØNSTER OG FARGER: Våg å gå for et skjerf med mønster og farger i år - det vil sprite opp antrekket ditt på 1-2-3! Foto: Scanpix og Produsentene
SKJERF MED MØNSTER OG FARGER: Våg å gå for et skjerf med mønster og farger i år - det vil sprite opp antrekket ditt på 1-2-3! Foto: Scanpix og Produsentene Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

STYLEMAG.NO: Et skjerf er perfekt å ha når temperaturen synker. Ikke bare holder det halsen og nakken varm, men det er også et perfekt accessoir til høstkåpen.

LES OGSÅ: Skjørtene som redder høstantrekket 

Mange skjer er også varme nok til å bruke over for eksempel en kul skinnjakke, som i utgangspunktet anses som for tynn om høsten.

Og en ensfarget, enkel kåpe kan sprites opp med et skjerf i mønster og sprakende farger Slik vil man også kunne skape et mer fullført antrekk som ikke blir kjedelig.

LES OGSÅ: Trendplaggene du kan strikke helt selv

 «Wrap it»

Denne sesongen skal skjerfene gjerne være store med mye stoff. Jo bredere, desto bedre. Disse lune skjerfene kan legges om halsen og skuldrene.

«Wrap- illusjonen» (se bildet nedenfor) bør bære preg av massivitet, da slike knep er brukt mye i denne sesongens motebilde. Vi så det blant annet på catwalken hos Kenzo for høsten 2015.

Noen av skjerfene er faktisk store og varme nok til å brukes som et deilig «omslagspledd» eller poncho.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer