Kk-dagen

Skjerfet gjør hele antrekket

Marianne Jakobsens (26) triks slår aldri feil.

PÅ VEI INN: Marianne Jakobsen pyntet til KK-dagen.  Foto: Tone Ra Pedersen
PÅ VEI INN: Marianne Jakobsen pyntet til KK-dagen. Foto: Tone Ra Pedersen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Fredag ble den årlige KK-dagen arrangert for andre gang på Folketeateret i Oslo. Over 1200 spente og forventningsfulle kvinner hadde møtt opp i passasjen til teateret klokken 09.00 for å få litt påfyll og inspirasjon i hverdagen. Fjorårets KK-dag ble en stor suksess med selveste prinsesse Märtha Louise som en av foredragsholderne. Også i år står en rekke kjente navn på foredrags- og underholdningslisten, og ett av de store trekkplastrene er en av Norges morsomte kvinner, «Nytt på nytt»-stjerne Linn Skåber, også kjent fra NRK-serien «Hjerte til Hjerte».

En hemmelig gjest

Andre inspirerende og morsomme bidragsytere på KK-Dagen 2011 er komiker Thomas Giertsen, som etter stor suksess som konferansier i fjor, også sikret seg jobben dette året.Else Kåss Furuseth, kjent fra «Torsdag kveld fra Nydalen», er stuntreporter for dagen og Madcon kommer for å skape Glow-stemning.Psykolog Sissel Gran gir deg sine beste råd om hvordan du får sving på kjærligheten.Anne Cecilie Hopstock forteller om en mors verste mareritt. Hopstock var tidligere gift med olympiamesteren Khalid Skah. Sammen med sin advokat gir hun et innblikk i sin dramatiske historie knyttet til det å bli fratatt kontakten med sine barn.I tillegg kommer det en HEMMELIG gjest, som skal fortelle om sin store TV-suksess. Gled dere!

Pyntet til dagen

Blant de 1200 fremmøtte kvinnene, var 26 år gamle Marianna Jakobsen. 26-åringen, som gledet seg veldig til de inspirerende foredragene, kom iført «den lille sorte», og lekkert multifarget skjerf som pyntet opp looken. - Denne kjolen er alltid safe, og jeg liker den supergodt, sier hun til KK.no. Se bilder nedenfor:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer