Skjønnhet:

Skjønne nyheter

Her er noen av sommerens skjønne nyheter. Finner du en ny favoritt?

Produkter fra O’wow. FOTO: Produsenten
Produkter fra O’wow. FOTO: Produsenten Vis mer
Publisert

Fløyelsmyk

Denne kroppskremen er et tilskudd i Sisleys populære Black Rosekolleksjon. Kremen har komforten til en balm og mykheten til en olje. Den føles lett og frisk, og etterlater huden glødende og velduftende (kr 1510, Black Rose Beautifying Emulsion).

Streif av sol

Hermès’ nyeste duft, Twilly Eau Ginger, er lillesøsteren i den kjente Twilly d’Hermès-familien. Duften åpner med blomstrende toppnoter med innslag av peoner, og etterfølges av krydrede hjertenoter med en søtlig duft av ingefær, før den rundes av med bunnoter av sedertre (kr 1490).

Til hjemmebruk

Keratinbehandlinger som utføres i frisørsalong, skal reparere tørt og skadet hår, og gjøre det mykt og blankt. Dette settet med produkter fra O’wow inneholder, sjampo, balsam og spray, og gjør det mulig å foreta denne type behandling hjemme (kr 680, Lyko).

Oljefri

Hvis du liker fuktighetskremer som er lette og oljefrie, bør du lese videre. Origins nyeste gel skal få bukt med tørr, trøtt og gusten hud. Ingredienser som kaffe og ginseng gir en frisk glød, mens Hydra Hug Technology kapsler inn og beholder fuktighetsbalansen i huden i opptil 72 timer (kr 245, Ginzing Glow Radiance Boosting Gel Moisturizer).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer