Lepper

Skjønnhetseksperten spår høstens store leppetrend

- Glem liplineren, det er fint at leppene ikke er perfekte.

Publisert
Sist oppdatert

Hver gang designerne presenterer kolleksjonene sine under moteukene, er det klærne som er i fokus. Men det kanskje ikke så mange tenker over, er hvor mange timer det ligger bak hår og sminke. Disse detaljene kan nemlig være med på å dra ned en look, eller løfte den til et nytt nivå! I tillegg er dette også en mulighet for designerne til å bruke sine kreative hoder til å komme opp med nye måter å sminke modellene sine på, men også hvordan de tenker at kvinner skal sminke seg den kommende sesongen!

Selv sverger jeg til en ganske så nøytral leppe, og har vanskeligheter med å prøve noe nytt. Men når jeg ser Rodarte, Louis Vuitton, Marni og Christian Dior sende modellene sine ned catwalken med en dyp, vinrød leppe, tenker jeg bare at dette MÅ jeg prøve. Tone Skipa, blogger bak Beauty By Tone Skipa og tidligere skjønnhetsansvarlig i KK og Henne, mener også at klare, sterke farger fra rosarødt til en mørkere rød er superhot i høst!

- Helt mørke, morellfargede, nesten svarte lepper, er også trendy denne sesongen. Men husk at leppene ikke skal markeres med lipliner lengre! Det blir finest og mest trendy når du dytter leppestiften ut mot leppekanten med fingrene, og det er bare lekkert at leppene ikke er perfekte. 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer