Katie Price

Skjønnhetskur: Botox og solarium

Glamourmodellen Kate Price, også kjent som Jordan, bør kanskje få ha skjønnhetstipsene sine i fred.

Modell Katie Price, bedre kjent som den britiske glamourmodellen Jordan, har ikke akkurat de sunneste skjønnhetstipsene å dele. Foto: All Over Press
Modell Katie Price, bedre kjent som den britiske glamourmodellen Jordan, har ikke akkurat de sunneste skjønnhetstipsene å dele. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
- Jeg vet det er skadelig. Men vi skal alle dø av et eller annet, sier Katie Price til Daily Mail.

Hun tar Botox hver sjette måned. Det er pannen og området rundt øynene som får injeksjonene med det kjemiske og muskelavslappende middelet.

 • Stjernenes stiveste smil

 • - Bedre med botox

  - Jeg er ikke så god på å ta vare på huden min. Men de to tingene som får huden min til å se bedre ut er solarium og Botox, sier den 31-årige glamourmodellen til Daily Mail.

  Juksejentene

  Å jukse litt med utseendet, er heller ikke noe nytt i Hollywood. Her kan du se de som jukser med både hårfeste, leppestørrelse og høyde. Og disse 10 kjendisene skulle kanskje aldri ha lagt seg under kniven.

  Misliker duften

  Katie Price pleide tidligere å bruke spraytan, som er en selvbruningskrem som sprayes på kroppen. Den fører ikke til solskader, siden huden ikke blir utsatt for UV-stråler.
  - Spraytan stinker. Så nå bruker jeg solarium. Jeg vet at folk sier at det er farlig og at det kan gi hudkreft. Men jeg røyker ikke og jeg drikker sjelden, sier Katie Price.

  Er du også tanorektisk? Finn det ut her.

  - Fryser rynkene

  Tidligere har hun fått operert inn forstørrende implantater i brystene. Men hun ønsker ikke noe mer plastisk kirugi til ansiktet.
  - Botox er det beste. Det fryser alle rynkene. Men jeg har aldri tatt en ansiktsløftning. Jeg har sett hva det kan gjøre med folk, og jeg vil ikke gå gjennom det der.

  Når man ser på disse kjendisene, er det ikke vanskelig å forstå hva Katie Price mener.

  Myke lepper med vaselin

  - Jeg bruker også vaselin på leppene. Det gir en fin glans til leppene. Du kan også ta det på øyevippene for å gi dem ekstra glans, sier hun.

  Botox er kjent for å glatte ut huden. Men en annen undersøkelse antyder at Botox også kan gjøre deg gladere.

  Hekta på solbrunt?


  Katie Price er ikke den eneste som ynder å gå rundt med en hudfarge som befinner seg et sted på skalaen mellom gulrotfarget og nøttebrun. Er det tropisk herlig, eller bare tacky? Se stjernenes sprayjobber, og vurder selv:


  Topp 10-lista

  Nettstedet TheFrisky har ramset opp 10 kjendiser som aldri skulle ha lagt seg under kniven.

  Se hvem som kom på topp 10-lista her:

 • Hun vil bli som Barbie


 • Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer