SKJØNNHETSNYHETER: Vi har samlet sammen alle nyhetene her! Foto: Shutterstock
SKJØNNHETSNYHETER: Vi har samlet sammen alle nyhetene her! Foto: Shutterstock Vis mer

Skjønnhetsnyheter 2017

Skjønnhetsnyhetene for våren 2017

Sminke, hår, negler, hudpleie, og det som er!

Publisert
Sist oppdatert

Vi virkelig elsker å sjekke ut nyheter! Det kan være alt fra godteri til sminke, og stadig vekk vil du se flere saker hos oss som presenterer nyheter som du snart kan sjekke ut selv. Noen ganger tester vi også disse produktene (akkurat som da vi testet popcorn og noen av dem faktisk fikk terningkast 1...)

Men i denne omgang handler det ikke om mat. Det handler om skjønnhetsnyhetene for våren 2017! Ofte er det sånn at mange av oss sverger til en bestemt maskara resten av livet sitt, men for min del (og jeg tror mange andres) bytter jeg ut så fort det kommer noe nytt. Jeg vil alltid teste ut nye ting og se om det er noe som er enda bedre enn den forrige.

I tillegg er det bare så gøy å se hva alle produsentene finner på! Hvilke nye farger neglelakkene kommer i, hvilke nye ingredienser de har brukt, og hva skal du egentlig ha på huden din nå? Men igjen så er det et hav av produkter der ute, og hvordan skal man egentlig klare å finne alt? Derfor har vi presentert noen av vårens skjønnhetsnyheter her:

LES OGSÅ: Vi har testet årets pizzanyheter!
LES OGSÅ: Dette er årets isnyheter
LES OGSÅ: Stor fuktspraytest: Én av disse får terningkast 6

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer