Skjønnhetsprodukter

Skjønnhetsproduktene bloggerne sverger til

3 favoritter de ikke klarer seg uten.

SKJØNNE FAVORITTER: Bloggerne Annette, Annabel og Hilde Christine har plukket ut sine favorittskjønnhetsprodukter og deler dem med deg i denne saken. Foto: Privat
SKJØNNE FAVORITTER: Bloggerne Annette, Annabel og Hilde Christine har plukket ut sine favorittskjønnhetsprodukter og deler dem med deg i denne saken. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: Det er ikke bare skjønnhetsbloggere som bruker og tester en drøss produkter. Også mote- og livsstilsbloggerne er gjerne opptatt av å dele sine erfaringer om ulike produkter med leserne sine. 

KK.no har snakket med tre kjente bloggere om hvilke produkter de er aller mest glad i – og hvorfor. 

Annabel Rosendahl

Annabel jobber til daglig som innkjøpssjef for Høyer, men skriver også bloggen AnnabelRosendahl.com – en ren moteblogg, som også er å finne på STYLEmag.no

Når det kommer til skjønnhetsprodukter og -rutiner, har hun tro på mye søvn, en god rens og mineralsminke.

– Jeg har en svakhet for økologiske produkter og liker naturlig sminke med mye fukt og glød, sier hun. 

For å ta vare på håret, kurer hun det jevnlig. Til daglig retter hun luggen med en rettetang og føner resten av håret. 

Det skulle bli for vrient å velge bare tre produkter, så Annabel gikk for fire. 

Annabel Rosendahl foretrekker naturlig sminke og har en svakhet for økologiske produkter.  Foto: Privat
Annabel Rosendahl foretrekker naturlig sminke og har en svakhet for økologiske produkter. Foto: Privat Vis mer

Oribe Texturizing Spray
- Det er en perfekt blanding mellom tørrsjampo og saltvannsspray. God å bruke ved hårrøttene hvis jeg skal sette opp håret. 

RMS Living Luminizer
- Jeg bruker den på kinnben og neserygg hver dag. Gir perfekt highlight der du vil tilføre en liten glow.

Tata Harper Tinted Lip Treatment i «Be Adored» 
– En naturlig hverdagsleppepomade som gir masse fukt og et hint av naturlig svakt røde lepper.

L'Oréal Double Extension Beauty Tubes
- Jeg har brukt denne maskaraen så lenge jeg kan huske. Den sverter ikke av rundt øynene og kan fjernes med varmt vann, så man ikke trenger å gni rundt øynene. I tillegg gir den fyldige vipper.

LES OGSÅ: Kan du disse maskaratriksene?

Annette Haga

Annette Haga bruker lyse og mørke skygger til å gi ansiktet mer dybde og en tydeligere form.  Foto: Privat
Annette Haga bruker lyse og mørke skygger til å gi ansiktet mer dybde og en tydeligere form. Foto: Privat Vis mer

Annette Haga er nok bedre kjent som Nette Nestea og på Stylista.no. Her skriver hun om alt fra mote og skjønnhet til sin egen hverdag. 

Her er Annettes tre skjønnhetsfavoritter: 

Amazing Space Beauty Sleep Mask
– Av alle hudprodukter jeg har vært borti, er denne nattmasken min favoritt! Den gir massevis av fuktighet og får huden til å føles glattere og jevnere. Jeg bruker den to til tre ganger i uken før jeg legger meg om kvelden.

Toni & Guy Glamour Spritz and Shine Liquid Mousse
– Denne påfører jeg i håndkletørt hår før jeg føner det tørt, og jeg elsker resultatet den gir! Den gir bra med volum til mitt typiske nordiske hår, uten å tynge eller gjøre håret stivt. Dessuten lukter den veldig godt.

Anastasia Contour Kit 
– Dette kitet er et «must have» i min sminkerutine, og er definitivt det beste jeg har prøvd når det kommer til contouring. Inneholder seks nyanser fra lys beige til mørkebrunt, alt du trenger for å skape dybde i ansiktet med lys og skygge. Jeg elsker den!

LES OGSÅ: Slik fremhever du kinnbeina

Hilde Christina har selv slitt med akne og elsker å hjelpe andre med problemhud.  Foto: Privat
Hilde Christina har selv slitt med akne og elsker å hjelpe andre med problemhud. Foto: Privat Vis mer

Hilde Christina

Hilde Christina driver skjønnhetsbloggen HildeChristina.com, noe som har vært jobben hennes i noen år nå. Hun er utdannet hudpleier og skriver omtaler og innlegg om alt innen skjønnhetspleie, men har spesielt fokus på hud og hudpleie, særlig for problemhud.

– Rutinen min består av en rekke ulike produkter fra flere ulike merker, og jeg er svært nøye med å ta vare på huden min og kun bruke produkter jeg vet er bra for min «acne prone» hud, sier hun. 

LES OGSÅ: Slik tar du knekken på megakvisen

Hilde Christina slet selv med akne i mange år og har en lidenskap for å hjelpe andre med å få bukt med problemhud. Hun er alltid på jakt etter trygge og gode produkter. 

– Siden jeg tester uttallige produkter hver måned, var det vanskelig å plukke ut kun tre, men her er tre av mine absolutte favoritter innen hudpleie, sier hun:

Tatcha Luminous Dewy Skin Mist
– Fuktboost i en veldig vakker, lilla flaske! Fordi jeg har fuktfattig hud, bruker jeg fuktspray hver eneste dag, spesielt når jeg bruker mye tid foran dataskjermen. Dette er den beste fuktsprayen jeg har testet, den gir silkemyk hud og er den fuktsprayen som gir mest fukt til min hud. 

Skjønnhetsbloggeren sier hun har fire flasker av dette produktet til enhver tid, og hun har alltid én ved dataskjermen, én i veska og én på nattbordet. 

EmerginC Scientific Organics serien
– Jeg oppdaget merket EmerginC for ikke så mange år siden, og det ble raskt et av mine favorittmerker, som jeg har testet og omtalt veldig grundig på nettsiden min. Scientific Organics er deres økologiske serie, og det er ikke et eneste produkt i denne serien jeg ikke liker, derfor klarer jeg ikke å bare velge ett produkt herfra. Serum og fuktighetskrem bruker jeg hver eneste dag, det samme med øyekrem og dusjsåpen deres. EmerginC er det beste merket på markedet, slik jeg ser det!

Phytomer Rosee Visage Face Dew Toning Cleansing Lotion
– Renseprodukt som jeg bruker både morgen og kveld og som fungerer som rensemelk og toner i ett. Jeg liker produkter som er raske og enkle i bruk, og denne er nettopp det. Produktet er skånsomt for sensitiv hud, i tillegg til å rense huden uten å tørke ut dehydrert eller fuktfattig hud. Slike kombinerte renseprodukter er jeg generelt veldig fan av, det finnes mange av dem og jeg har testet mange av dem også, men jeg synes dette er det beste, sier Hilde Christina.

LES OGSÅ: Hverdagstabben som gir uren hud

 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer