Skjønnhetsprodukter:

Skjønnhetsproduktene vi gleder oss til å starte 2018 med

For deg som vil teste noe nytt!

VÅRE SKJØNNHETSFAVORITTER: VI har testet noen nyheter gjennom året som har gått, og dette er hva vi har å anbefale. FOTO: NTB Scanpix
VÅRE SKJØNNHETSFAVORITTER: VI har testet noen nyheter gjennom året som har gått, og dette er hva vi har å anbefale. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Julen er forbi og dersom du er i samme situasjon som oss, så trenger huden din å pleies litt. Et nytt år betyr jo også en ny start, og vi benytter denne muligheten til å dele noen av våre skjønnhetsfavoritter som vi har testet den siste tiden, og som har vært med i sminkepungen lenge.

Dette gjør vi for å virkelig kickstarte dette året på best mulig måte. Både sminke og hudpleierutine kan ta ganske lang tid, og det er sjelden vi gjennomfører det til punkt og prikke hele tiden. Men vi har funnet noen produkter som vi ikke klarer oss uten - nettopp fordi de gjør en helt strålende jobb.

LES OGSÅ: Disse merkene har vi vært mest nysgjerrige på i 2018

EXUVIANCE CLARIFYING SOLUTION

Heldig som jeg er, er det ikke mange kviseutbruddene jeg får. Men når de først kommer er det gjerne midt i ansiktet. De er stygge og irriterende, og jeg vil gjerne at de skal forsvinne fortest mulig. Jeg har prøvd både masker og kremer, men har aldri følt at noen har funket helt. Psst: Dette er den eneste måten du bør klemme en kvise på.

Så prøvde jeg denne artige saken fra Excuviance. Det er en flytende veske som du tar på en bomullspad og deretter påfører ansiktet hvor du har urenheter. Det bør nevnes at den er ganske sterk, så hold deg unna øynene og partier hvor du kan være ekstra sensitiv. Bruk den også etter at du har renset huden.

Det er akkurat som den tørker ut kvisene dine uten at huden din blir tørr. Denne bør du absolutt teste ut om du befinner deg i samme situasjon! Bare ikke ta i for hardt - for som sagt: den er ganske sterk.

LES OGSÅ: 23 fantastiske plagg vi har funnet på salget

Pris: Cirka kroner 300.
Pris: Cirka kroner 300. Vis mer

DECLEOR HUILE MICELLAIRE

Når vi er inne på det å rense huden: Mange typer ansiktsrens har blitt testet i 2017. De fleste får jobben gjort, men det kan både ta lang tid og huden føles rar i ettertid. Enten er den tørr eller oljete eller hva det måtte være.

Nå har jeg testet en fra Decleor som er ganske så spennende. Vi er fremdeles i startfasen av vårt hudpleieforhold, men «so far so good». Konsistensen er oljete, noe som er en overraskelse i starten. Det kjennes ikke ut som om du skal få fjernet sminket, men det går både raskt og effektiv og huden føles bra etterpå. Flere av venninnene mine har testet den og uten jeg har spurt om hva de synes, har de påpekt hvor god denne er.

Pris: Cirka kroner 250.
Pris: Cirka kroner 250. Vis mer

YSL TOP SECRET CC CREME

Denne har blitt en fast følgesvenn gjennom året som har gått. I dag finner du både BB-cream, CC-cream, farget dagkrem og foundation på skjønnhetsmarkedet. Men hva er egentlig forskjellen? Det kan du lese mer om her.

Jeg valgte å teste ut en CC-cream og denne har ikke forlatt sminkepungen min siden. Jeg har faktisk sluttet å bruke foundation etter at jeg fant denne. Grunnen til at jeg brukte foundation i utgangspunktet, var fordi huden min fort ble så rød og jeg ville gjerne jevne den ut. Denne CC-cream-en fargekorrigerer og dermed trenger jeg ikke den tykke foundationen.

Men concealeren er selvfølgelig med, og min favoritt finner du her:

Pris: Cirka kroner 475.
Pris: Cirka kroner 475. Vis mer

NARS RADIANT CREAMY CONCEALER

Sammen med min CC-cream bruker jeg denne concealeren fra NARS. Den kjøpte jeg i høst etter å ha hørt mye positivt om den. Titter du på noen makeuptutorials på YouTube, vil du garantert se at flere skjønnhetsbloggere bruker den. Og jeg er kjempefornøyd!

Men det hele toppet seg virkelig da jeg testet den sammen med en liten contour-børste fra Kicks. Jeg legger concealer der det trengs og deretter bruker jeg børsten til å fordele produktet utover. Det aller beste er å bruke litt tid og dytte concealeren på - da dekker den virkelig godt, men noen ganger blir det nokså travelt om morgenen og da må man dra litt.

Uansett blir jeg alltid svært fornøyd!

Pris på NARS Concealer: Cirka kroner 270. Pris på Kicks contour-børste: 150 kr.
Pris på NARS Concealer: Cirka kroner 270. Pris på Kicks contour-børste: 150 kr. Vis mer

LA ROCHE POSAY EAU THERMALE

Helt siden vi gjennomførte en stor test av fuktpsray, har denne blitt stående på pulten til nesten alle i redaksjonen. En fuktspray er rett og slett vann (som også kan være tilsatt lukt) som du sprayer i ansiktet for en oppfriskende følelse. Den er helt super å ha etter et par lange timer på jobb.

Det vi liker ved denne sprayen, er at den er naturlig, uten lukt, og fordeler seg godt utover ansiktet. Se hvordan vi testet de ulike fuktsprayene her!

Pris: Cirka kroner 100.
Pris: Cirka kroner 100. Vis mer

SHU UEMURA HÅROLJE - LIMITED EDITION

Denne håroljen har du kanskje ikke sett før? Anerkjente Shu Uemura har nemlig gjort et aldri så lite samarbeid med Super Mario. Det resulterte i en hårolje som kommer i et begrenset opplag med Super Mario-design. Men, funker den?

Svaret er ja! Den gjør håret silkemykt og deilig, samt at den lukter godt og du trenger ikke mye for at den skal gjøre jobben sin.

Les mer om redaksjonens skjønnhetsfavoritter her, og ta også en titt på hvilke maskarer som vi aldri blir lei her.

Pris: Cirka kroner 300.
Pris: Cirka kroner 300. Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer