Skjønnhetsprodukter:

Skjønnhetsproduktene vi gleder oss til å starte 2018 med

For deg som vil teste noe nytt!

VÅRE SKJØNNHETSFAVORITTER: VI har testet noen nyheter gjennom året som har gått, og dette er hva vi har å anbefale. FOTO: NTB Scanpix
VÅRE SKJØNNHETSFAVORITTER: VI har testet noen nyheter gjennom året som har gått, og dette er hva vi har å anbefale. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Julen er forbi og dersom du er i samme situasjon som oss, så trenger huden din å pleies litt. Et nytt år betyr jo også en ny start, og vi benytter denne muligheten til å dele noen av våre skjønnhetsfavoritter som vi har testet den siste tiden, og som har vært med i sminkepungen lenge.

Dette gjør vi for å virkelig kickstarte dette året på best mulig måte. Både sminke og hudpleierutine kan ta ganske lang tid, og det er sjelden vi gjennomfører det til punkt og prikke hele tiden. Men vi har funnet noen produkter som vi ikke klarer oss uten - nettopp fordi de gjør en helt strålende jobb.

LES OGSÅ: Disse merkene har vi vært mest nysgjerrige på i 2018

EXUVIANCE CLARIFYING SOLUTION

Heldig som jeg er, er det ikke mange kviseutbruddene jeg får. Men når de først kommer er det gjerne midt i ansiktet. De er stygge og irriterende, og jeg vil gjerne at de skal forsvinne fortest mulig. Jeg har prøvd både masker og kremer, men har aldri følt at noen har funket helt. Psst: Dette er den eneste måten du bør klemme en kvise på.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer