SKJØNNHETSTIPS: Nylig fortalte Victoria Beckham og andre kjente kvinner om skjønnhetsproduktet de har falt pladask for. Foto: Scanpix
SKJØNNHETSTIPS: Nylig fortalte Victoria Beckham og andre kjente kvinner om skjønnhetsproduktet de har falt pladask for. Foto: Scanpix Vis mer

Skjønnhetstips:

Skjønnhetsproduktet Adele, Victoria Beckham og Rihanna sverger til

Og det beste er: Det koster ikke mer enn 100 kroner!

Publisert

Vi er alltid på utkikk etter nye produkter å teste ut, og når noen av våre favorittdamer anbefaler et visst produkt, blir vi umiddelbart svært så interesserte.

Nylig kom vi nemlig over flere artikler som sa det at Victoria Beckham (46), Adele (32) og Rihanna (32) har akkurat samme produkt i toalettmappen sin. Oppi den ligger «Weleda Skin Food» - en fet bodylotion til rundt hundrelappen.

FAVORITTEN TIL KJENDISENE: Rihanna, Adele og Victoria Beckham har falt pladask for hudkremen til litt over hundre kroner. Foto: Scanpix
FAVORITTEN TIL KJENDISENE: Rihanna, Adele og Victoria Beckham har falt pladask for hudkremen til litt over hundre kroner. Foto: Scanpix Vis mer

«Den er veldig, veldig tykk og jeg tar på rikelig med krem», skal Victoria Beckham ha sagt til Hello Magazine ifølge DailyMail. Samme nettsted sier også at grunnen til at Adele bruker det, er på grunn av all sminken hun bruker: «Når jeg er på jobb bruker jeg mye sminke og da liker jeg å bruke den kremen fordi gir huden min ny giv».

I klesskapene til stjernene henger det klær til flere hundretusen kroner, men i vesken deres ligger det altså en hudkrem til 100 kroner. Ifølge DailyMail, Allure, Vogue og Stylecaster er det flere kjendiser som har hatt dette skjønnhetsproduktet som favoritt i lang tid.

WELEDA SKIN FOOD: Kr 119 på Kicks.no
WELEDA SKIN FOOD: Kr 119 på Kicks.no Vis mer

Modell Erin O'Connor (42) er blant disse kjente fjesene, og ifølge DailyMail skal hun ha uttalt at hun bruker produktet over hele kroppen: «Jeg masserer dette på hælene mine, tærne og albuene før en fotografering. Den gjør virkelig huden myk!»

ERIN O'CONNOR: Den britiske modellen liker å bruke hudkremen før hun skal fotograferes. Foto: Scanpix
ERIN O'CONNOR: Den britiske modellen liker å bruke hudkremen før hun skal fotograferes. Foto: Scanpix Vis mer

40 kroners-trikset til Olivia Palermo

Men det er ikke bare disse damene som har falt pladask for et budsjettvennlig skjønnhetsprodukt.

I et intervju med Allure avslører motepersonligheten Olivia Palermo (34) noen av sine skjønnhetshemmeligheter, og én av dem er at hun fjerner sminken sin med hjelp av litt vaselin på kvelden!

- Det er ingen unnskyldning for å ikke ta bort sminken din - noen gang. Jeg bruker ikke noe fancy produkt. Jeg rengjør ansiktet med vaselin før jeg legger meg om kvelden, sier Palermo.

OLIVIA PALERMO: Moteprofilen rengjør ansiktet sitt med vaselin. Foto: Scanpix
OLIVIA PALERMO: Moteprofilen rengjør ansiktet sitt med vaselin. Foto: Scanpix Vis mer

Vi digger at Olivia Palermo tyr til morsomme og billige triks som dette i sin daglige skjønnhetsrutine. Men tanken slo oss om dette faktisk er bra for huden hennes og vår egen.

Makeupartist og skjønnhetsekspert, Tone Skipa, sier at vaselin er fett og dermed ypperlig til å fjerne sminke med, men at det er en ting som kan bli litt trøblete.

– Husk alltid å rense huden godt etterpå for å fjerne vaselinen fra huden. Vaselin er ikke så bra for huden i seg selv siden den inneholder mineralolje! Du får nok ingen allergiske reaksjoner, men du kan få uren hud siden mineralolje tetter igjen porer, sier Skipa og fortsetter:

– Jeg vil si vaselin er et produkt som kan brukes som kriseløsning, og heller gå for en rensebalm som har samme effekt, men som er laget på planteoljer. Ypperlig dersom du bruker mye sminke. Rensebalmen må brukes med en klut som i tillegg gir en lett peeling, forteller Skipa.

LES OGSÅ: 10 smarte ting vaselin kan brukes til

PRØV RENSEBALM: (Fra øverst til nederst): Rensepalm fra Darphin, kr 379. Rensebalm fra Ren Skincare, kr 404. Rensebalm fra Clinique via Sephora.com, kr 244. Foto: Scanpix, produsentene og Sephora
PRØV RENSEBALM: (Fra øverst til nederst): Rensepalm fra Darphin, kr 379. Rensebalm fra Ren Skincare, kr 404. Rensebalm fra Clinique via Sephora.com, kr 244. Foto: Scanpix, produsentene og Sephora Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer