Kokosnøttolje

Skjønnhetsproduktet supermodell Miranda Kerr (33) ikke klarer seg uten

Hun bruker det både på huden og i håret!

MIRANDA KERR: Supermodellen fra Australia sverger til kokosnøttolje i sine daglige rutiner - både til hår og hud!  Foto: Xposure
MIRANDA KERR: Supermodellen fra Australia sverger til kokosnøttolje i sine daglige rutiner - både til hår og hud! Foto: Xposure Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Jeg bruker det i håret og til å fjerne sminke! Det er virkelig bra dersom du har sensitive øyne. Noen ganger sover jeg til og med med kokosnøttolje i håret, forteller tidligere Victoria's Secret-modell Miranda Kerr (33) til Huffington Post.

Hun har nemlig blitt helt forelsket i kokosnøttolje, og bruker det til det meste! Kokosnøttolje har blitt superpopulært, og du finner den i mange former og varianter. Sjekk ut noen av de kule produktene som inneholder Mirandas favoritt - nemlig kokosnøttolje.

Foto: Produsentene, Pureskin.no, Scanpix
Foto: Produsentene, Pureskin.no, Scanpix Vis mer

1. Krem med organisk kokosnøttolje fra S.W. Basics via Pureskin.no, kr 129. 2. Hårolje med kokosnøttvann fra Nordic Feel, kr 149. 3. Hair Mist med kokosnøttolje fra Ellos, kr 199.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer