Vippeextentions

Skjønnhetstrenden som kan ødelegge øynene dine

Kronprinsesse Mette-Marit og Tone Damli er blant de mange som har kastet seg på den hete skjønnhetstrenden, vippeextentions. Dådyrblikket er ikke helt ufarlig, trenden kan skade øynene dine og i verste fall ha kreftfremkallende stoffer i seg. Se bildene her!

Skjønnhetstrenden som kan ødelegge øynene dine
Publisert
Sist oppdatert

Du har kanskje langt merke til den økende vippetrenden rundt deg? Alle vil nå ha lange, blafrende og volumiøse bambi-vipper. Vippeextentions er på alles lepper (øyne) og både norske kjendiser og kongelige som Tone Damli og Kronprinsesse Mette-Marit skal testet  den ikke helt ufarlige trenden.

 

 

BAMBI-VIPPER: Både Kronprinsesse Mette-Marit og artist Tone Damli har hevet seg på trenden. Tone har imidlertid fjernet sine nå. Foto: All Over

- Først merket jeg at det begynte å klø ved vipperoten på øyelokket etter at jeg hadde fyllt på nye vipper. Kløen ga seg ikke, men øynene var ikke røde eller hovne på det tidspunktet. Det var da jeg skulle etterfylle fire uker senere at øyelokkene svulmet opp, svidde og klødde, forteller Thea som nylig måtte fjerne vippene helt. 

Hun hadde hatt vippeextentions før og merket først bivirkningene etter 1.5 år. Vippene ble satt på hos en av hovedstadens mest populære salonger.

ALLERGISK REAKSJON: 24 timer etter påsatte vipper reagerte øynene på de kunstige vippene med rødhet og hovne partier både under og over øynene. Løsningen var å fjerne dem. Foto: Privat

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer