SAG Awards 2020:

Skjønnhetstrender fra den røde løperen

Charlize Theron overrasket med spennende hårpynt!

SAG AWARDS 2020: Vi elsker hvordan Charlize har plassert diamanter i hårskillet. Foto: NTB Scanpix
SAG AWARDS 2020: Vi elsker hvordan Charlize har plassert diamanter i hårskillet. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Årets SAG Awards er forbi og vi sitter igjen med en rekke prisvinnere, men også en høyt ønsket gjenforening mellom Brad Pitt (56) og Jennifer Aniston (50). Det er 15 år siden ekteskapet mellom de to tok slutt, og nå som begge er single har mange ønsket at de skulle finne tilbake til hverandre.

Om det fortsatt er følelser der, er vanskelig å si, men det er godt stemning mellom Brad og Jennifer - og det er veldig hyggelig. Se øyeblikket alle snakker om i videoen under.

LES OGSÅ: SAG Awards: Her er kveldens vinnere

ENDELIG: Det er flere som håper på en gjenforening mellom eksene Brad Pitt og Jennifer Aniston. Nattens bilder fra SAG Awards legger ikke akkurat en demper på de ryktene. Bilder: NTB Scanpix. Klipp: Ingebjørg Iversen / KK Vis mer

Farget øyeskygge

Vi har selvfølgelig også tatt en titt på kveldens mote- og skjønnhetsøyeblikk. I denne saken kan du ta en titt på alle de fantastiske antrekkene fra kvelden. Og det er jo ikke tilfeldig hvilken sminke makeupartistene velger å legge på ansiktene til stjernene.

I år så vi at flere hadde gått for en farget øyeskygge. Mange velger fremdeles trygge farger som ulike nyanser av brunt, men i år var det flere som slo til med litt sprekere farger.

Zoe Kravitz valgte å matche øyeskyggen sin med sine ferskenfargede kjole. Sophie Turner gikk også for en rosanyanse som sto godt til kjolen i samme fargespekter. Maya Hawke spritet opp sitt svarte antrekk med øyeskygge i rødtoner.

Maya Hawke. Foto: NTB Scanpix
Maya Hawke. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Zoe Kravitz. Foto: NTB Scanpix
Zoe Kravitz. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Sophie Turner. Foto: NTB Scanpix
Sophie Turner. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Vi må også nevne Lupita Nyong'os eyeliner i sølv. I 2019 så vi at flere stjerner testet ut ulike måter å ta i bruk eyelineren på. Kendall Jenner er blant dem som har prøvd ut noen spreke looks.

Lupita Nyong'o. Foto: NTB Scanpix
Lupita Nyong'o. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Hårpynt

Intet rød løper-antrekk uten smykker! Ofte går kjendisene for klassiske varianter som øredobber, kjeder og ringer, men i år var det hakket mer fokus på hårpynt.

Hårbøylen var blant de store trendene på hårpyntfronten i 2019, men det kommer nok til å fortsette i 2020 også. America Ferrera tok i bruk en på årets SAG-løper, mens Charlize Theron hadde lagt noen glitrende stener i hårskillet sitt.

Michelle Williams gikk for en god, gammeldags glamour-look med røde løpere, lett bølget hår og en flott spenne på siden.

Michelle Williams. Foto: NTB Scanpix
Michelle Williams. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Charlize Theron. Foto: NTB Scanpix
Charlize Theron. Foto: NTB Scanpix Vis mer
America Ferrera. Foto: NTB Scanpix
America Ferrera. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Scarlett Johansson valgte ikke hårpynt denne gangen, men hennes utsmykkede ører fortjener også litt oppmerksomhet.

Scarlett Johansson. Foto: NTB Scanpix
Scarlett Johansson. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer