Skjørt

Skjørtene som redder høstantrekket

11 budsjettvennlige skjørt som er perfekte nå.

HØSTENS LEKRE SKJØRT: Vi ser etter skjørt i skinn, denim, semskede herligheter og de med spennende deltaljer som frynser, knapper og belter. Foto: Scanpix, produsentene, BikBok.no
HØSTENS LEKRE SKJØRT: Vi ser etter skjørt i skinn, denim, semskede herligheter og de med spennende deltaljer som frynser, knapper og belter. Foto: Scanpix, produsentene, BikBok.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

STYLEMAG.NO: Selv om temperaturen ikke er som den var i sommer, er det likevel ikke grunn til å legge bort skjørtet.

Eller for den saks skyld - kjøpe seg et nytt! 

Denne sesongen ser vi etter plagg med de gode, varme høstfargene som grønt, burgunder, og brente toner i gult og oransje. Men, vi elsker fremdeles de klassiske svarte med en liten twist!

LES OGSÅ: En helt ny måte å style kjolen på

Slik styler du skjørtet

Hva med å prøve et skjørt med frynser? En av årets store trender! Se etter et skjørt med noen spennende detaljer. Det vil gjøre antrekket hakket mer interessant. Hvis skjørtet ditt inneholder et element som frynser så skal det ikke så mye mer til for at antrekket blir komplett!

Bruk det gjerne sammen med en høyhalser i en nøytral farge. Sammen med et par lekre boots og enkle gullsmykker, som for eksempel ringer, har du er superfresht høstantrekk!

Kombiner skjørtet med et par nøytrale, svarte strømpebukser. Beina dine for en forlenget effekt hvis du da i tillegg bruker svarte sko. Det ser også veldig elegant ut!

Det har kommet mange lekre høstnyheter i butikkene og vi har plukket ut noen favoritter. Så om du liker de lange eller korte, her er det noe for alle.

LA DEG INSPIRERE: Legg merke til detaljene langs kanten på skjørtet og det kule beltet i livet. Foto: Abaca
LA DEG INSPIRERE: Legg merke til detaljene langs kanten på skjørtet og det kule beltet i livet. Foto: Abaca Vis mer

 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer