<strong>BLOCK HEELS:</strong> Alexa Chung liker godt de lave hælene, og bruker dem både på den røde løperen og til hverdags.  Foto: All Over Press
BLOCK HEELS: Alexa Chung liker godt de lave hælene, og bruker dem både på den røde løperen og til hverdags. Foto: All Over Press Vis mer

Sko

Sko for deg som hater høye hæler

Både gode å gå i og fine å se på.

Publisert
Sist oppdatert
Hvem elsker ikke høye hæler? Ja, til og med herreskoene har høy hæl nå!

Men det er ikke dermed sagt at stilettene er så gode å gå med.

Og selv om det finnes en rekke triks som skal gjøre skoene litt mer behagelig, ender de fleste opp med joggesko et par dager etter den store festen.

Heldigvis finnes det gode alternativer - og nei, det er ikke bare snakk om ballerinasko.

Noe av det hotteste denne sesongen er nemlig «block heels»!

LES OGSÅ: Nå skal du droppe bh-en

<strong>POPULÆRT BLANT STJERNENE:</strong> Det er ikke bare Alexa Chung som har kastet seg på trenden. Også den kjente motebloggeren Ella Catliff (til venstre) og den amerikanske skuespilleren Kate Bosworth (til høyre) er fan av block heels. Foto: All Over Press
POPULÆRT BLANT STJERNENE: Det er ikke bare Alexa Chung som har kastet seg på trenden. Også den kjente motebloggeren Ella Catliff (til venstre) og den amerikanske skuespilleren Kate Bosworth (til høyre) er fan av block heels. Foto: All Over Press Vis mer

Stødigere hæl

Selv om det ikke alltid er like fristende med høye hæler, er det ikke dermed sagt at du må droppe dem fullstendig!

En av de store nye trendene for denne sesongen er nemlig «block heels».

Du har kanskje allerede hørt om kitten heels? Block heels har omtrent samme høyde som disse, men har likevel enda en fordel. Fremfor den tynne hælen som det er på kitten-varianten, har block heels en tykk og bred hæl.

Dette gjør at det ikke blir like mye vekt foran på foten. Samtidig gjør den brede hælen at du får mer støtte på hælen og gjør skoene mer stødig.

Med andre ord - du trenger ikke droppe hælene helt.

Det beste av alt, er likevel at det finnes så mange kule varianter. I bildeserien under kan du finne din favoritt - enten du har vunnet i lotto, eller har litt slunken lommebok for tiden.

BLOCK HEELS:


LES OGSÅ: 90-tallstrend er tilbake

Slik styler du skoene riktig

Men hva passer best til skoene?

Kan du like gjerne bruke disse til jeansene dine, eller egner de seg best sammen med en litt finere kjole? Vi spurte KKs stylist og skjønnhetsjournalist Nadine Monroe om hennes tips.

– Skoene egner seg både til fest og hverdags, forteller hun.

– Klærne du kombinerer skoene med vil avgjøre stilen. Ankellange bukser er perfekte til slike sko, selv om det er mer aktuelt i sommermånedene.

Hun forklarer at du gjerne må gå for et par i metalliske nyanser, eller et par med noen stilige detaljer. Generelt vil block heels passe godt sammen med en shorts eller et kort skørt med folder - gjerne hvis du vil gå for en litt «ung» stil.

Monroe ville imidlertid droppet skoene til for lange skjørt eller den «lille sorte» ettersom dette vil ha omvendt effekt, og bli litt gammeldags.

LES OGSÅ: Viste formene på Grammys

<strong>TIL JEANS:</strong> Den britiske it-jenta Pixie Geldof, bruker gjerne de lave hælene til et par ankelkorte bukser. Foto: Splash News/ All Over Press
TIL JEANS: Den britiske it-jenta Pixie Geldof, bruker gjerne de lave hælene til et par ankelkorte bukser. Foto: Splash News/ All Over Press Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer