Sko

Skodetaljen du bør se etter

Skinnlisser kan ha en heldig effekt på beina, og spriter opp gamle pumps på et blunk.

TRENDALARM - SKINNLISSENE ER TILBAKE: La deg inspirere av skuespiller og stilikon Rachel Bilson, og pynt opp dine klassiske pumps med tynne skinnlisser, og gjør du det riktig vil beina se enda flottere ut. Foto: REX/Gregory Pace/BEI/All Over Press
TRENDALARM - SKINNLISSENE ER TILBAKE: La deg inspirere av skuespiller og stilikon Rachel Bilson, og pynt opp dine klassiske pumps med tynne skinnlisser, og gjør du det riktig vil beina se enda flottere ut. Foto: REX/Gregory Pace/BEI/All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Sandaler med ankelrem er stort denne sommeren. Vi låner stilen til både 80- og 90-tallet, og stiger til værs i høye hæler i korall, lyserosa og hvitt.

Mange kvier seg likevel litt for å ha en bred rem rundt ankelen, siden vi vet at det kan gjøre beina våre kortere, siden leggen blir delt i to.

Tynne lisser - når du ønsker

Nå er kanskje redningen her, for ifølge skuespiller og stilikon Rachel Bilson, skal vi surre tynne lisser, ikke ulike de vi alle hadde rundt håndleddet på 80-tallet, rundt ankelen.

I motsetning til sesongens trendy brede remmer, vil disse kunne ha en heldig forlengende effekt på beina. Ikke minst gir det en kul og avslappet stil.

En annen ting vi godt kan like med lissene, er at de enkelt kan piffe opp gamle sko vi ikke bruker så mye lenger. De gir fottøyet en ekstra snert, og oppdaterer dem på et blunk, helt gratis.

Gjør gjerne som Bilson, og bruk dem til hvite vintageinspirerte pumps. Lekkert til en sommerlig blomstret kjole.

Kjøpetips: Sko med tynne lisser

 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer