Sko

Skoen du kan bruke til alt

Fra funky turnsko til luftige flip flops på 1-2-3. Her er skoenes svar på Transformer-robotene.

Kul sko i rocka punkete stil med masse glidelåser, men hva skjer med sandalen, egentlig? Er den like fet? Foto: Nat-2/Splash News. Foto: All Over Press
Kul sko i rocka punkete stil med masse glidelåser, men hva skjer med sandalen, egentlig? Er den like fet? Foto: Nat-2/Splash News. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
I serien multifunksjonelle og kanskje en smule pussige sko, har det nå dukket opp nok et vidunder på markedet. I sommer har det tyske skomerket Nat-2 nemlig lansert en sko som går fra å være en slags Converse-variant til å bli en luftig sandal. Alt du trenger å gjøre er å dra i glidelåsen og frigjøre skoens overbygg.Skoen kjører en rocka stil, og fås både med fargerike striper og i en mørk skinnende gråfarge eller i knall rødt. Det mest morsomme med den, derimot, er hvor gammelmodig og lite hipp sandalen er i forhold. Den ligner mer på noe bestefedre kan finne på å bruke når de vanner ripsbuskene.

Mer enn bare en sko

Når det er sagt. Skoene spås en gyllen fremtid. Flere butikker i London har blant annet begynt å selge dem.- Du får to par sko i ett. Selv om vi akkurat har fått inn skoen i butikken, er vi overbevist om at de blir en stor hit, sier eieren av en skobutikk i Twickenham, Peter Pearce, til den engelske avisen The Sun.Hos K&T er de også helt frelst.- Tenk deg en sko du både kan være ordentlig kledd i og komfortabel i på en og samme tid. Ved å ta av glidelåsen dukker det fram enda en ny og trendy sko, sier en talsmann for det tyske firmaet.

Spinnvilt fottøy har kommet for å bli

Det er ikke første gangen elleville sko har dukket opp i skohyllene. Ifjor høst gjorde blant annet designeren Balenciaga stor suksess med sine plastikksko The Sportiletto, som mest av alt lignet på noe du ville ha funnet i Legoland. Til beskjedne 8000 kroner kunne skoene bli dine. Mest absurd av alt var likevel at ventelisten over de som siklet etter dem var lang.

Sandalen som slanker

FitFlop-sandalen har også revolusjonert skomarkedet den siste tiden med sitt løfte om å gjøre deg slank og lekker bare ved å gå med dem. Sandalen som fusjonerer fashion og funksjon til fingerspissene, er slagordet. Aldri mer svette gymsaler, alt du trenger å gjøre er å shoppe og kose deg. Og rase ned i vekt samtidig.

Crocs - verdens styggeste sko?

Debatten om hvorvidt Crocs-sko er for stygge til å opptre offentlig eller ikke har også rast helt siden de kom på markedet. Uansett har de blitt en braksuksess, og finnes nå som ballerinasko, seilersko, pensko med spenner på, i lodne myke varianter og i den gode gamle original-stilen, selvsagt. Men så lenge føttene er fornøyde, så. Les også:
 • Stygge sko, fornøyde føtter
 • Andre finessesko er forøvrig Masai Barefoot Techonology-skoene, som skal gi deg bedre holdning, mindre belastning av knærne og mer muskelarbeid for hvert skritt.
 • Les mer om skoen her.
 • LES OGSÅ:
 • Sandalen du blir slank av
 • Vårens styggeste sko
 • Tøff nok for disse skoene?
 • Årets styggeste sko
 • Stygge sko, fornøyde føtter
 • Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer