SOMMER SOM VINTER: Røffe ankelstøvletter er det ultimate skopar denne sesongen - og kan brukes både høst, vinter, vår og sommer. Se bare på Katie Holmes og Diane Kruger.  Foto: All Over Press/Per Ervland
SOMMER SOM VINTER: Røffe ankelstøvletter er det ultimate skopar denne sesongen - og kan brukes både høst, vinter, vår og sommer. Se bare på Katie Holmes og Diane Kruger. Foto: All Over Press/Per Ervland Vis mer

Støvletter

Skoene du kan bruke hele året

Og neste år skal de rocka bootsene kombineres med søte sommerkjoler, skjørt og shorts.

Publisert
Er du en av dem som har investert i et par lekre ankelboots for høsten og vinteren? Ja, da kan følgende nyhet kanskje glede deg litt ekstra.

Neste vår og sommer blir nemlig de røffe og rocka og bootsene enda mer markante i trendbildet.

Og ifølge Hilde Tucker - innkjøper hos Eurosko, skal de brukes til alt fra bukser og jobbklær, til lekre sommerkjoler, shorts og festivalskjørt.


– Boots blir enda større til neste år, og nå skal du bruke dem hele våren og sommeren gjennom. Så har du allerede investert i et par, kan du trygt la dem bli stående i skapet, ellers kommer det også flust av spennende nyheter i butikkene allerede fra begynnelsen av januar, sier Tucker til KK.no.

Kjendiskvinnene i Hollywood har for lengst hivd seg på trenden med boots til søte sommerskjørt og kjoler, og særlig på festivaler - som Coachella, har vi sett mye av dette.

Se flere bilder av stjerner med ankelboots/støvletter nedenfor:


LES OGSÅ: Se høstens sko fra Aldo

Komfort er viktig

Onsdag i forrige uke holdt Eurosko og DNA en pressevisning hvor de presenterte sin vår/sommerkolleksjon for 2013.

I tillegg til ankelboots inspirert av bikergutta og cowboyer- som vi har sett mye av i sommer og høst, holder sigarettskoene, loafersene og platåsneakersene (tenk Isabel Marant) seg populære.

– Det er mye rene linjer og farger, som pudderfarger, sterke farger (ikke neon) og metallisk. Ellers holder også den sporty stilen koken - blant annet med sneakers med platå, sier Tucker:

– Komfort er nok en av grunnene til at de Isabel Marant-lignende sneakersene og tøysko med platå har blitt så populært - og holder seg populært. Det er superkomfortabelt å gå i, men samtidig får det deg opp i høyden.

Se flere bilder fra Eurosko og DNAs vår/sommerkolleksjon nedenfor:
(Foto: Per Ervland)


VISNING FOR VÅR/SOMMER: Forrige uke holdt Eurosko og DNA visning av sine vår/sommerkolleksjoner for neste år. Avbildet er Hilde Tucker -innkjøper hos Eurosko.  Foto: Per Ervland
VISNING FOR VÅR/SOMMER: Forrige uke holdt Eurosko og DNA visning av sine vår/sommerkolleksjoner for neste år. Avbildet er Hilde Tucker -innkjøper hos Eurosko. Foto: Per Ervland Vis mer

Også enkle og klassiske pumps med høy hæl fortsetter å være en sentral del av trendbildet på skofronten. Da gjerne i sterke, klare farger, eller søte pudderpasteller -gjerne med platå eller spiss tå.

– Husk bare at når du bruker pumps i sterke farger, så kan det lønne seg å la skoene få all fokus. La resten av antrekket være relativt enkelt, sier innkjøperen.

Orker du ikke vente til våren? Nedenfor får du kule kjøpetips (ankelstøvletter) i alle prisklasser og fasonger:


LES OGSÅ: Husk dette før du legger bort sommerskoene

STØVELTREND: Støvletter holder seg hot også utover neste vår og sommer - da gjerne kombinert med søte sommerkjoler og skjørt.  Foto: Per Ervland
STØVELTREND: Støvletter holder seg hot også utover neste vår og sommer - da gjerne kombinert med søte sommerkjoler og skjørt. Foto: Per Ervland Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer