Hertuginne Kate sko:

Skoene hertuginne Kate alltid sverger til

31 antrekk som beviser at hun har funnet sitt favorittpar.

HERTUGINNE KATES SKO: Disse pumpsene fra L.K. Bennett har hun brukt ved flere anledninger. FOTO: NTB Scanpix
HERTUGINNE KATES SKO: Disse pumpsene fra L.K. Bennett har hun brukt ved flere anledninger. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Helt siden hertuginne Kate (36) giftet seg med prins William, har den stilsikre 36-åringen fått mye skryt for antrekkene sine. Hun bruker klærne til verdenskjente designere - alt i fra elegante selskapskjoler på rød løper til knelange kjoler på royale oppdrag.

Hun varierer ofte med farger, snitt og mønster, men hvis det er en ting hertuginnen sjelden bytter ut, så er det skoene hennes. Det er nemlig et par høye hæler Kate har sverget til i mange, mange år.

LES OGSÅ: Sangstjernen Kelly Clarkson skiftet åtte ganger under prisutdeling

Foto: Scanpix
Foto: Scanpix Vis mer

Hertuginnen har valgt slike hæler hver gang hun har vist frem et nytt tilskudd til familien. Disse hælene kommer i en nøytral farge, som dermed gjør at den passer godt til de fleste antrekk.

I tillegg er fargen til hennes egen hudfarge, som i tillegg kan skape en illusjon av lengre bein. Det samme gjør den spisse tuppen skoene hennes ofte har. Et godt tips til deg som er ute etter å skape denne illusjonen!

LES OGSÅ: 7 ganger Meghan og Harry valgte å hylle Diana under bryllupet

Skoene hertuginne Kate alltid sverger til

Skoene over er fra: 1. Dorothy Perkins via Zalando, kr 340. 2. L.K. Bennett, kr 2100. 3. Gianvito Rossi via Net-a-porter.com, kr 5800. 4. Zara, kr 550. 6. Kahmune, kr 2400. 7. Kahmune, kr 2400.

Men dette er absolutt ikke den eneste gangen Kate har hatt på seg en par nøytrale pumps. I alt har vi samlet sammen 31 bilder i karusellen under som viser at hertuginnen definitivt har funnet seg noen favoritter på skofronten.

LES OGSÅ: Hertuginne Kate fikk mer oppmerksomhet på prisutdeling enn hun hadde regnet med

Foto: Scanpix

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer