Pumps

Skoene som gir deg lengre legger

Den aller mest sexy pumpsen er ikke lenger svart, men hudfarget.

FORLENGER LEGGENE: Hudfargede pumps med høye hæler og platåsåle ga Lene Alexandra milelange legger under Oslo Fashion Week. Se og lær! Foto: Stella Pictures
FORLENGER LEGGENE: Hudfargede pumps med høye hæler og platåsåle ga Lene Alexandra milelange legger under Oslo Fashion Week. Se og lær! Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Modell og programleder Kathrine Sørland (31) er ikke i tvil om hva du bør sette øverst på skoønskelista i vår. – Nude pumps! Nude er det nye svart, sier hun til KK.no.

Nude-dilla

Sørland forteller at hun for tiden har helt dilla på hudfargede pumps. Selv om hun gjerne kombinerer dem med jeans, plagget som redder henne fra enhver kleskrise, er det ingen tvil om når nude pumps kommer best til sin rett - når leggene er bare.Ved å gå for hudfarget skotøy med høye hæler, gir du inntrykk av at du har lengre legger enn du egentlig har. Så lenge du kombinerer med bar hud eller hudfargede strømpebukser, selvsagt.En helhetlig linje i én farge ser lengre ut enn en linje som brytes opp med flere forskjellige farger. Du kan rett og slett kle deg slankere og høyere. Se noen nude favoritter her:

Du kan med andre ord jukse deg til «milelange» bein.

Nude fra topp til tå

Noen av de vakreste stjernene strålte i nude på den røde løperen under årets Oscar-utdeling. Og alle kan bli fine i nude, det gjelder bare å finne den rette tonen. En tommelfingerregel er å velge en puddertone som ikke er for nær din egen hudtone.Har du lys hud? Gå gjerne for en rosaaktig nyanse. Det vil gi huden en nydelig glød.Er du mørk? Prøv en taupefarge.To stjerner som elsker trenden er Glee-skuespilleren Dianna Agron og realitykjendis Kim Kardashian.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer