Festsko:

Skoene som gjør deg klar for fest

Vi vil ha alle!

SESONGENS FESTSKO: Vi har samlet sammen skoene som ville settet kronen på verket på årets festantrekk. Foto: Scanpix
SESONGENS FESTSKO: Vi har samlet sammen skoene som ville settet kronen på verket på årets festantrekk. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert

Jeg er nok ikke den eneste som har en liten Carrie Bradshaw i meg. Jeg elsker sko og kan ikke få nok av det. Kjenner deg kanskje igjen, ja? Men igjen så er det uaktuelt å bruke 5000 kroner på sko hver gang man skal kjøpe et par. En gang i ny og ne må det vel gå greit å legge ut litt ekstra for drømmeskoene?

Akkurat nå er det nemlig så mange fantastiske festsko i butikkene! Vi har forelsket oss helt i hæler som koster alt fra 349 til ja, Carrie Bradshaw-priser. Julebordsesongen er i gang for fullt, men for mange er det først rundt juletider det virkelig begynner å bli tettpakket med hyggelige tilstelninger. Men, det kan være lurt å finne de nye festskoene allerede nå så du rekker å gå dem inn! Psst: Har du sjekket ut sesongens fineste festkjoler?

For hvis det er en ting som er kjipt, så er det å tråkke rundt i vonde sko. Og når man er på fest er det ikke et surt mine man har lyst til å gå rundt med. Med en gang du får på deg de nye skoene kan de fort kjennes litt trange ut etter hvert. Kanskje så mye at du ikke tror du klarer å gå med dem. Men da har vi et godt tips!

På badet ditt er det nemlig en genial dings som funker til mer enn bare å tørke håret. Den kjekke lille hårføneren din er nemlig gull når du skal ut å gå i nye sko. En runde med denne kan være like effektivt på utviding av sko, som flere timer med naturlig fotvarme og svette. Men merk deg av skoen bør være i skinn, hvis det skal funke. Se hvordan du gjør det her!

Nå gjenstår det bare å ta en titt på sesongens festsko! Enjoy:

LES OGSÅ: Slik kan du spare penger på frisørtimen. Nei, det trenger ikke koste deg flere tusen kroner!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer