SESONGENS FESTSKO: Vi har samlet sammen skoene som ville settet kronen på verket på årets festantrekk. Foto: Scanpix
SESONGENS FESTSKO: Vi har samlet sammen skoene som ville settet kronen på verket på årets festantrekk. Foto: Scanpix Vis mer

Festsko:

Skoene som gjør deg klar for fest

Vi vil ha alle!

Jeg er nok ikke den eneste som har en liten Carrie Bradshaw i meg. Jeg elsker sko og kan ikke få nok av det. Kjenner deg kanskje igjen, ja? Men igjen så er det uaktuelt å bruke 5000 kroner på sko hver gang man skal kjøpe et par. En gang i ny og ne må det vel gå greit å legge ut litt ekstra for drømmeskoene?

Akkurat nå er det nemlig så mange fantastiske festsko i butikkene! Vi har forelsket oss helt i hæler som koster alt fra 349 til ja, Carrie Bradshaw-priser. Julebordsesongen er i gang for fullt, men for mange er det først rundt juletider det virkelig begynner å bli tettpakket med hyggelige tilstelninger. Men, det kan være lurt å finne de nye festskoene allerede nå så du rekker å gå dem inn! Psst: Har du sjekket ut sesongens fineste festkjoler?

For hvis det er en ting som er kjipt, så er det å tråkke rundt i vonde sko. Og når man er på fest er det ikke et surt mine man har lyst til å gå rundt med. Med en gang du får på deg de nye skoene kan de fort kjennes litt trange ut etter hvert. Kanskje så mye at du ikke tror du klarer å gå med dem. Men da har vi et godt tips!

På badet ditt er det nemlig en genial dings som funker til mer enn bare å tørke håret. Den kjekke lille hårføneren din er nemlig gull når du skal ut å gå i nye sko. En runde med denne kan være like effektivt på utviding av sko, som flere timer med naturlig fotvarme og svette. Men merk deg av skoen bør være i skinn, hvis det skal funke. Se hvordan du gjør det her!

Nå gjenstår det bare å ta en titt på sesongens festsko! Enjoy:

LES OGSÅ: Slik kan du spare penger på frisørtimen. Nei, det trenger ikke koste deg flere tusen kroner!

Sjekk KKs kjærlighetshoroskop

Saker spesielt utvalgt for deg: