Festsko:

Skoene som gjør deg klar for fest

Vi vil ha alle!

SESONGENS FESTSKO: Vi har samlet sammen skoene som ville settet kronen på verket på årets festantrekk. Foto: Scanpix
SESONGENS FESTSKO: Vi har samlet sammen skoene som ville settet kronen på verket på årets festantrekk. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert

Jeg er nok ikke den eneste som har en liten Carrie Bradshaw i meg. Jeg elsker sko og kan ikke få nok av det. Kjenner deg kanskje igjen, ja? Men igjen så er det uaktuelt å bruke 5000 kroner på sko hver gang man skal kjøpe et par. En gang i ny og ne må det vel gå greit å legge ut litt ekstra for drømmeskoene?

Akkurat nå er det nemlig så mange fantastiske festsko i butikkene! Vi har forelsket oss helt i hæler som koster alt fra 349 til ja, Carrie Bradshaw-priser. Julebordsesongen er i gang for fullt, men for mange er det først rundt juletider det virkelig begynner å bli tettpakket med hyggelige tilstelninger. Men, det kan være lurt å finne de nye festskoene allerede nå så du rekker å gå dem inn! Psst: Har du sjekket ut sesongens fineste festkjoler?

For hvis det er en ting som er kjipt, så er det å tråkke rundt i vonde sko. Og når man er på fest er det ikke et surt mine man har lyst til å gå rundt med. Med en gang du får på deg de nye skoene kan de fort kjennes litt trange ut etter hvert. Kanskje så mye at du ikke tror du klarer å gå med dem. Men da har vi et godt tips!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer