Pumps

Skoene som gjør hele antrekket

Disse funker garantert til «den lille sorte»!

SKOENE SOM GJØR HELE ANTREKKET: Disse skoene gir garantert nytt liv til kjolen du har hengende i skapet! Kjøpsinfo finner du i bildekarusellen lenger ned i saken. Foto: Produsentene
SKOENE SOM GJØR HELE ANTREKKET: Disse skoene gir garantert nytt liv til kjolen du har hengende i skapet! Kjøpsinfo finner du i bildekarusellen lenger ned i saken. Foto: Produsentene Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Det er en kjent sak at de fleste kvinner elsker sko, og veldig mange mener at man faktisk ikke kan eie for mange. Så til dere menn som leser: kanskje dere finner den perfekte julegaven til kona, søstra eller ei annen heldig jente her?

Her er de hotteste skoene som virkelig gjør hele antrekket og hever stilen flere hakk. De funker garantert til «den lille sorte» og endrer hele uttrykket på kjolen din sånn at du kan bruke den på flere av julens festligheter uten å gå lei.

LES OGSÅ: Skoene som passer til alt

Dette bør du se etter

  • Metalliske materialer - både gull, sølv og roséfarget er i vinden.
  • Spisse tupper er fortsatt det heteste, samtidig som det gir deg nette føtter, men det finnes også fine varianeter med rund tupp for deg som liker det best.
  • Pynt som paljetter og strass hever glam-faktoren.
  • Både åpne sandaler og lukkede pumps er aktuelt. Bare husk at du ikke kan ha strømper i de åpne skoene!
  • Hvite pumps er også utrolig lekker om de brukes riktig. Få de beste kjøpe- og stylingtipsene her!
LES OGSÅ: Her er årets fem heteste julebordkjoler!

Kjøpetips
LES OGSÅ: Dette sier skoene dine om deg

Gjør kjolen ny


Med et par statementsko får som sagt «den lille sorte» eller en annen enkel kjole nytt liv på et blunk. Husk at også en lekker, detaljrik clutch har samme effekt!

I tillegg er det ikke sånn at sko og veske må matche - her gjelder det å ha ett fokuspunkt og en fin balanse i antrekket. Prøv for eksempel en ensfarget skinnclutch til skoene i denne saken, men dra gjerne på med en strassbesatt variant om du velger enkle, sorte eller hudfargede pumps.

Om du fortsatt er på jakt etter kjole til julebordet eller en annen julefest, kan du ta en titt på hvilke fem varianter de store kjedebutikkene har tro på her.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer