Vis mer

Ballerinasko

Skoene som passer til alt

Ballerinasko er snille mot føttene og er perfekte backupsko på stilettkvelder. Her er sommerens favoritter.

Publisert
En vellykket garderobe bør bestå av noen tidløse klassikere. Ballerinasko er en av disse. De nette skofavorittene kan brukes til alle anledninger.

LES OGSÅ: Vårens fineste olajakker

Ballerina – en sikker vinner

De små, flate ballerinaskoene er en klassiker du kan bruke til både jeans, kjole og shorts. De finnes i mange farger, med eller uten pynt. Liker du ikke å bruke høye hæler, er ballerinasko et alternativ du fortsatt ser pyntet ut i. Legg til eller trekk fra tilbehør, alt etter hvor pyntet du ønsker å være.

Finn din favoritt her

Glamorøs uten stilett

Ballerinaskoene kjennetegnes ved at de er flate, med lukket rund tupp, og dekker så vidt tærne. De mest klassiske er svarte og har en liten sløyfe i front. De populære skoene har imidlertid blitt videreutviklet og variasjonsmulighetene er store. Det finnes både sneakersinpirerte, pyntete med steiner og paljetter, med spiss tå og i alle regmnbuens farger.

LES OGSÅ: Dette må du vite om trendfargene


Mer lufting


Har du lyst på mer luft på tærne enn ballerinaskoene gir, har produsentene overgått seg selv i å lage lekre sandaler. En av vårens store trender er etnisk mønster, inspirert av afrikanske stammer, asiatiske impulser og indianerpryd. Dette er sandalene preget av.

Se de lekre sandalene her

Prøv også kilehæl

Orker du ikke tanken på å gå med flate sko, men sliter med å balansere stiletthæler? Da er kilehæl et godt alternativ.

Kilehæl betyr at det ikke er noe luft mellom hælen og skoen, men at skoen gradvis blir høyere bak. Om du er blant dem som ikke klarer å gå pent på høye hæler, kan kilehælsko med platå være tingen for deg. Vel å merke om du egentlig har lyst til å komme opp i høyden. Kombinert med platå, altså en høyere del under fronten på skoen, kommer du til å rage høyt over de fleste, og ha de aller mest riktige på skoene akkurat nå.

Jo flatere selve sålen inni skoen er, jo lettere er det å bruke skoene.

Velg og vrak blant disse fine variantene

Høye godbiter


Er du av de som sverger til de klassiske høye hælene, finnes det mange lekre varianter med både mønster og nydelige farger.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer