Pumps

Skoene som passer til alt

Med et par lekre svarte pumps er du riktig kledd for det meste.

PASSER TIL ALT: Et par lekre svarte pumps går til det meste. It-jente og moteikon Olivia Palermo er blant dem som bruker svarte pumps både til hverdags og fest.  Foto: All Over Press/Produsentene
PASSER TIL ALT: Et par lekre svarte pumps går til det meste. It-jente og moteikon Olivia Palermo er blant dem som bruker svarte pumps både til hverdags og fest. Foto: All Over Press/Produsentene Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Et par klassiske, svarte pumps er noe alle kvinner bør ha i klesskapet. Ikke bare er svarte pumps stilfullt og kan løfte et antrekk til nye høyder, men også fordi skoene går til nesten alt du har i garderoben - fra skjørt og kjoler, til dressbukser, shorts og buksedresser. I likhet med «den lille sorte» vil du heller aldri trå feil i et par klassiske pumps, og de går aldri ut av moten. Så om du synes det er vanskelig å vite hvilke sko du skal toppe julebordkjolen med, er disse et opplagt valg.

Finere figur på 1-2-3

Som KK.no tidligere har skrevet, kan også et par høyhælte sko også gi deg en fin figur. Om du så velger å rage 5, 10 eller 15 centimeter over parketten, vil et par svarte pumps være med på å gi rumpa et løft. Kombinerer du skoene med svarte strømper om vinteren, vil det også gi inntrykk av at du har lengre bein, da samme farge på sko og legger har en forlengende effekt.

Spiss tupp dominerer

Denne sesongen er det pumps i ulike materialer som gjelder, noe vi for eksempel har sett i den nye designerkolleksjonen til Bianco, som er laget av haute couture-designer David Andersen. Skinn, lakk, semsket, pony hair og glitter er i skuddet som aldri før, og mens det tidligere har vært den runde tuppen som har dominert motebildet, er det sko med 90-tallsspiss (spiss tupp) som er denne sesongens definitive «must have». Synes du det blir litt kjedelig eller ensformig med en enkel svart sko, så finnes det flust av svarte pumps med spennende detaljer - som nagler, paljetter, metalltupper og metallhæler.Se flere lekre kjøpetips nedenfor:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer