Ballerinasko

Skoene som redder deg fra slitsomme sommernetter

Prima Ballerina! Disse flate herlighetene får plass i klesskapet vårt nå.

BALLERINASKO: Motepersonligheter over hele verden tyr til disse lekre skoene rett som det er. Her hopper streetstyle-stjerne Candela Novembre opp i luften med sine superfine ballerinasko under Paris Fashion Week. Du finner lignende sko lengre ned i saken! Foto: Abaca
BALLERINASKO: Motepersonligheter over hele verden tyr til disse lekre skoene rett som det er. Her hopper streetstyle-stjerne Candela Novembre opp i luften med sine superfine ballerinasko under Paris Fashion Week. Du finner lignende sko lengre ned i saken! Foto: Abaca Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Uansett hvor hardt jeg prøver og jobber, så blir de høye hælene mine aldri fryktelig komfortable. Det fungerer helt ok i et par timer, men så går det bare nedover og det er ikke verdt det! Ja, du kan selvfølgelig ta av deg skoene, men hvor fint er egentlig det? Én ting skal de høye hælene mine ha; ikke bare er de fine å se på, men de er med på å forlenge beina mine. Og selv om alt dette er vel og bra, så hjelper ikke det mye når føttene verker etter to timer på fest, og alt du vil gjøre er å dra hjem.

Derfor ELSKER jeg å bruke wedges, sandaler, sneakers eller ballerinasko om sommeren. Ballerinasko er nette, gode å gå i, og pene å se på. Det er utrolig kult å kombinere sneakers med et pyntet antrekk, men noen ganger behøver et pent antrekk et par pene sko, og da er ballerinasko svaret! De ser jo helt ut som et par hæler, bare at de mangler roten til alt ondt; den 10 centimeter høye hælen. 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer