Selena Gomez:

Skoene til Selena Gomez stjal all oppmerksomhet fra prisutdelingen

Se alle antrekkene fra Instyle Awards her!

SELENA GOMEZ: Artisten hadde valgt et par ganske så spenstige sko til sin enkle, sorte kjole. FOTO: Scanpix
SELENA GOMEZ: Artisten hadde valgt et par ganske så spenstige sko til sin enkle, sorte kjole. FOTO: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Denne uken gikk «Instyle Awards» av stabelen. En prisutdeling som skal hedre stilen til skuespillere og artister på den røde løperen, og kjendiser som Cate Blanchett (48), Demi Lovato (25) og Heidi Klum (44) hadde tatt turen til «the Getty Center» i Los Angeles for å delta.

Men det var noen andre som stjal all oppmerksomhet - nettopp på den røde løperen. Selena Gomez (25) gikk for en ganske så enkel look til prisutdelingen i form av den lille sorte, sotede øyne, en stram frisyre og gullsmykker. Likevel klarte hun å få i gang blitzregnet for fullt - fotografene fikk nemlig øye på skoene hun hadde valgt for kvelden. Psst: Dette er skoene «alle» skal ha nå!

Til det enklere antrekket hadde nemlig Gomez tatt på seg et par sko med ulike hæler. Og det var ikke hvilke som helst hæler, den ene skoene hadde en svær, gul kule som hæl, mens den andre hadde et par klosser og en kul. Ikke rart artisten fikk mye oppmerksomhet da hun ankom den røde løperen.

LES OGSÅ: Børsten som gir deg Hollywood-hår på 3 (!) minutter

Se alle antrekkene

Men det var ikke bare frøken Gomez som hadde møtt opp på årets Instyle Awards. Noen ganske så store navn befant seg i Los Angeles den kvelden (ok, det gjør de vel kanskje hele tiden), og alle hadde tatt på seg finstasen. Du må absolutt sjekke ut Elle Fannings Marilyn Monroe-kjole og Zendayas nye sveis!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer