Victoria Beckham

Skoene vi spyr av

Advarsel: Verre enn dette blir det kanskje ikke.

TÆR TIL BESVÆR: Det er ikke alt som sitter som støpt som er like fint, noe disse hudfargede stilettene fra Alexander McQueens vår- og sommerkolleksjon for neste år er et svett og skrekkslagent bevis på. Foto: All Over Press
TÆR TIL BESVÆR: Det er ikke alt som sitter som støpt som er like fint, noe disse hudfargede stilettene fra Alexander McQueens vår- og sommerkolleksjon for neste år er et svett og skrekkslagent bevis på. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Man kan lure på hva som skjer på fottøyfronten om dagen. Èn ting er at motefanatikeren Victoria Beckham svimer rundt på hælløse sadomasochistiske pvc-støvletter eller skyhøye monsterpumps med kulepennformet hæl til enhver tid. Mye verre er det derimot at skomerket Crocs, som har blitt kåret til verdens styggeste sko til det kjedsommelige, kommer med nyheter i et forruroligende tempo om dagen. Denne høsten troner en babyrosa kloning av en UGG-sko og et klassisk Crocs-underbygg utmsykket med pels aller høyest på versting-listen.Se skoene resten av skolene lenger ned.

Har designerne spist fluesopp?

Fra toppdesignerne har det også dukket opp mye snodig. Et godt eksempel er Alexander McQueens hudfargede pumps, som er som støpt på foten, slik at tærne ser ut som tær. Skoene, som kommer til våren og sommeren, er så grusomme at vi nesten ønsker at vinteren skal vare evig.
 • Les også. Stygge sko, fornøyde føtter
 • Snowjoggens revansje

  Ellers er 80-tallet veldig hot. Dette var tiåret da det fantes mye stygt. Da Pat Sharps sveis var hottest, dunjakkene glorete og glassene oversprudlet av Peach Canei. Jentene brukte Saba-bind tjukke som tømmerstokker, drømte seg bort til «Nothing's gonna change my love for you» med Glenn Madeiros og dro de steinvaskede olabuksene godt opp i rumpa. Aller verst var likevel kanskje snowjoggen. Denne myke, boblete og skeivtråkkede støvelen med borrelås og grovsporet såle man skled rundt i. Men til manges forskrekkelse kom den tilbake i motebildet med et pang ifjor høst. Og denne høsten er den hottere enn noen gang. Nå utsmykket med trendy ruter i svart og hvitt eller lilla og rødt.

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer