Ecco

Skofint fra Danmark

Ecco åpnet moteuken i København med moteshow og utdeling av humanitær pris.

Designeren og stifteren av det danske merket Munthe plus Simonsen, Karen Vedel-Simonsen, vant Eccos veldedighetspris.
Designeren og stifteren av det danske merket Munthe plus Simonsen, Karen Vedel-Simonsen, vant Eccos veldedighetspris. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
På åpningen av moteuken i København delte skokjeden Ecco ut veldedighetsprisen Ecco Walk In Style i samarbeid med motemagasinet IN og Danish Fashion Institute. Prisen er på 250 000 danske kroner, og pengene skal gå til humanitære formål etter prisvinnerens eget valg.

Vinneren av prisen ble designeren og stifteren av det danske merket Munthe plus Simonsen, Karen Vedel-Simonsen. Hun har bestemt seg for å gi pengene til SOS Barnebyer. De har startet et prosjekt i Ghana som skal hjelpe unge kvinner til en lysere fremtid.

Under arrangementet ble Eccos kolleksjon for våren og vinteren 2008 også vist. Her ble trender som britisk look, med kraftige materialer og runde- eller firkantede skotupper, 60-talls business-stil, med feminine sko med mange detaljer, og en råere og tøffere bikerchic-stil med pels, spenner og støvler vist.

Skofint fra Danmark
Skofint fra Danmark
Skofint fra Danmark
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer