Madonna

Skogsfeene fikk discofeber

Her er klærne som ville fått selv Madonna til å se ut som en grå mus.

Skogsfeene fikk discofeber
Publisert
Sist oppdatert
Tina H viste moteukas mest fortryllende kolleksjon. Alvepiker og skogsfeer som danser rundt catwalken til lyden av kvitrende fugler.

Slik åpnet visningen av designeren Tina H's nye kolleksjon som ble vist fredag, på Oslo Fashion Weeks siste dag.
Vi gir deg alt om Oslo Fashion Week, dag for dag.

D-I-S-C-O!

Det hele ser ut til å være en vakker dag i skogen. Alveprinsessen kommer trippende, i tett dans med alveprinsen. Det hele er som klippet ut av et magisk eventyr av Elsa Beskow.

Men pluselig knuses fuglekvitteret av tunge discorytmer. Og ut på catwalken kommer modellene dansende til tonene av heftige 70-tallsbeat.

Glitter og glam

Kolleksjonen for våren 2010 har fått navnet «The Little Fairy Princess». Men selv de yndigste alveprinsesser og skogsfeer trenger å slå ut håret en gang iblant!

Se opp for kjolene

Fer her er det glade discokjoler, glitrende bodyer og paljettdekorerte cityshorts over hele catwalken. Tina H har også på strålende vis kombinert 50-tallets kjolesnitt med 80-tallets estetikk. Og til tross for at enkelte av modellene strevde litt med å holde kjolene oppe, bør du se nøye på kjolene - vi tipper at flere av dem vil bli å se på den røde løperen i året som kommer.

Se bildene fra visningen her:Charlotte Thorstvedts favoritt

Det er andre gang hun deltar på Oslo Fashion Week.

Også i vår fikk hun førsteradsjentene til å klappe i hendene. Charlotte Thorstvedt var en av kjendisene som lot seg begeistre.

- Jeg elsker Tina H. Hun er en fantastisk designer, en av mine aller største norske favoritter, sier programlederen, som er blitt kåret til årets best kledde to ganger, til kk.no.

Selges i Europa

Tina Haagensen har designutdannelse fra Esmod. Etter at hun har deltatt på motehappeningen CPH Vision i København og Pret-à-Porter i Paris, har klærne hennes blitt etterspurt også utenfor Norges grenser. Klær merket Tina H finnes nå i butikker i en rekke land i Europa.

  • Les også:
  • - Jeg vil ha alt!

    Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

    Vi bryr oss om ditt personvern

    kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

    Les mer