Video

Skotrenden som tar 2016 med storm!

Hva sier du? Elsker eller hater vi?

Publisert
Sist oppdatert

Nytt år, nye trender. Kanskje følger du dem, kanskje gjør du ikke, uansett er det morsomt å se med på hva som skjer i moteverdenen. Og hvert år blir vi like overrasket over hva designerne finner på. Men i år må vi si at de virkelig har slått til.

Phoebe Philo, designeren til det franske motehuset Celine, har flere ganger presentert sko på catwalken som har fått fashionistaer til å rynke litt på nesen. Men, likevel har de hver gang blitt en hit. Nå prøver Philo seg nok en gang og modellene ble denne gangen skodd med fottøy inspirert av den tyrkiske/marokkanske babouche-skoen for Celines resort-kolleksjon. 

Skoen er flat, dekker mesteparten av foten, bortsett fra hælen, og har en spiss tupp. De originale babouchene kommer i alle regnbuens farger og kan også ha forskjellige utsmykninger. 

Nicole Phelps, sjef for Vogue Runway, forteller nettstedet til det amerikanske motemagasinet Vogue hva hun tror fremtiden til skoen kommer til å bli: «Vi forventer at også dette kommer til å bli« en greie»».

I Skandinavia har trenden allerede begynt å spre seg, og tidligere denne uken delte stylist og motepersonlighet Pernille Teisbæk et bilde på sin Instagram-konto med trendskoen. 

Men som mange ganger før er Carrie Bradshaw ofte først ute med de siste trendene. I «Sex- og singelliv 2» ser vi Bradshaw, spilt av Sarah Jessica Parker (50), kjøpte seg et par babouche-sko på et marked i Abu Dhabi. 

Et bilde publisert av Pernille Teisbaek (@lookdepernille)

Nå gjenstår det bare å se trendspådommen kommer til å spre seg i den ganske land. Kommer du til å gå til innkjøp? Trykk her for å se bilder av kolleksjonen til Celine.

 
SEX AND THE CITY 2: I den andre filmen til tv-suksessen kjøper Carrie Bradshaw, spilt av Sarah Jessica Parker, et par babouche-sko i Abu Dhabi. Foto: Zuma Press
SEX AND THE CITY 2: I den andre filmen til tv-suksessen kjøper Carrie Bradshaw, spilt av Sarah Jessica Parker, et par babouche-sko i Abu Dhabi. Foto: Zuma Press Vis mer

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer