Zara-hack

Skotrikset du bør vite om: – Det er jo genialt!

Har du noen gang irritert deg over at skoene på Zara henger sammen når du skal prøve dem på? Frykt ikke, vi har funnet løsningen!

ZARA-HACK: Influenser Eveline Karlsen fikk seg en overraskelse da hun delte sin frustrasjon over hvor utfordrende det er å prøve sko i Zara-butikkene. Løsningen har vært der hele tiden! FOTO: NTB
ZARA-HACK: Influenser Eveline Karlsen fikk seg en overraskelse da hun delte sin frustrasjon over hvor utfordrende det er å prøve sko i Zara-butikkene. Løsningen har vært der hele tiden! FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Hvor frustrerende er det ikke når du skal prøve sko i butikken som er bundet sammen, og du må gå rundt som en idiot når du prøver dem på?

Likevel skal vi prøve å gå litt med skoene på, bundet til hverandre – vi må tross alt kjenne hvordan de sitter på foten når vi tar noen skritt.

TikTok-brukere har hengt seg spesielt opp i at sko i Zara-butikkene er spleiset i en tråd sammen med prislappen. Det gjør det vanskelig å ta noen skritt når du prøver skoene – noe du som regel ønsker før du tar valget om å kjøpe dem.

Stort engasjement

Beauty-influenser Eveline Karlsen (30) fikk overraskende respons da hun la ut en humoristisk TikTok-video hvor hun delte sin frustrasjon over de sammenknyttede Zara-skoene.

Det var nemlig da hun viste hvor utfordrende det er, og hvor rart det ser ut og prøve sko i butikkene til den spanske kleskjeden, at løsningen skulle dukke opp.

Enkel løsning på problemet

For det er faktisk mulig å separere skoene uten å ta av prislappen. På selve tråden er det festet en liten kloss som er delt i to. Denne kan du klipse fra hverandre og prøve skoene som ønsket.

Når du har prøvd skoene og enten setter dem tilbake i hylla, eller tar de med til kassen, kan du enkelt klipse skoene sammen igjen.

FOTO: Skjermdump TikTok/@evelinekarls1
FOTO: Skjermdump TikTok/@evelinekarls1 Vis mer

– Det er jo genialt! sier Karlsen entusiastisk når KK tar kontakt med henne angående engasjementet rundt videoen.

– Hvorfor har man ikke tenkt eller oppdaget dette før? Jeg gjør det hele tiden nå!

@evelinekarls1 HVORFOR VISSTE JEG IKKE DETTE?!😂🤯 #zara #shoes #zara ♬ Funny Song - Cavendish Music

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer