Leopard

Skotrikset du må lære deg

Rett og slett den perfekte måten å bruke dyreprint.

SEXY TILBEHØR: Hvorfor ikke gi skoparken din litt jungelfeber? Moteikonene, her representert av Olivia Palermo, elsker denne måten å bruke dyreprint på. Foto: All Over Press
SEXY TILBEHØR: Hvorfor ikke gi skoparken din litt jungelfeber? Moteikonene, her representert av Olivia Palermo, elsker denne måten å bruke dyreprint på. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Å bruke dyreprint med suksess er alltid en hårfin balansegang. Det er fort gjort å gå fra sexy til harry, og det gjelder å vite hvor du drar grensen. Du ønsker neppe å gå i jungeldyrfella.

Selv om det absolutt er mulig å rocke et større plagg med leopardprint, er det aller enkleste å går for dyrisk tilbehør.

Sko, vesker, belter eller smykker med et travelt mønster kan være perfekt i kombinasjon med ensfargede plagg – enten du går for sesongens helhvite look eller knallfargede trend.

Stjernefavoritt

Unge stilikoner som Blake Lively, Fearne Cotton og Olivia Palermo ser alle ut til å ha funnet sin favoritt – sko med leopardprint. Og det er virkelig den perfekte måten å bruke dyreprint på.

«Gossip Girl»-stjernen Blake Lively kombinerte sine platformpumps med en yndig, lyseblå kjole som du faktisk kunne kapre deg på sommersalget.

Brooklyn Decker er observert i den samme kjolen, bare i hvitt. Og selv om hun gikk for andre sko, valgte hun en leopardclutch for å gjøre antrekket komplett.

Olivia Palermo, kjent fra MTV-serien «The City», valgte det samme mønsteret på sine pumps med kraftig hæl da hun strålte i en knallgul kjole nylig. Og realitystjerna holdt seg slettes ikke til bare én knallfarge. Nei, hun stylet like gjerne den solgule kjolen med en knallrosa rysjeclutch.

Se flere bilder stjernene som elsker leopardsko:

Og det er slettes ikke første gang frøken Palermo har vist oss hvor mye hun elsker dette mønsteret på føttene. I vinter kombinerte hun flittig sine ankelstøvletter med alle slags antrekk.

STJEL STJERNERSTILEN: ETT PAR SKO - FIRE ANTREKK
Hold balansen

Selv om tilbehør er den enkleste og kanskje tryggeste måten for de fleste av oss å inkorporere litt dyrisk spenning i vårgarderoben, er det ingenting som stopper deg fra å rocke en leopardmønstret kjole eller fuskpelsjakke.

Det viktigste å huske på når du skal bruke travle mønstre, er bare å balansere det mønstrede plagget ved å holde resten av antrekket enkelt.

GIR ANTREKKET ET DYRISK HINT: Stilikonet Olivia Palermo styler sine dyriske skoletter til kamelhårsfargede kjoler i semsket skinn, skinnskjørt, blomstrete maxiskjørt og smale svarte jeans. Til bukser sørger hun for at anklene synes, og hun bruker ikke sokker.  Foto: All Over Press
GIR ANTREKKET ET DYRISK HINT: Stilikonet Olivia Palermo styler sine dyriske skoletter til kamelhårsfargede kjoler i semsket skinn, skinnskjørt, blomstrete maxiskjørt og smale svarte jeans. Til bukser sørger hun for at anklene synes, og hun bruker ikke sokker. Foto: All Over Press Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer