Meredith Ostrom

Skuespiller Meredith Ostrom vekket oppsikt i «nakenkjole»

39-åringen dukket opp på prestisjefull motefest iført et noe annerledes antrekk...

WOWSA: Skuespiller Meredith Ostrom dukket opp på motefesten the Serpentine Gallery Summer Party i London i denne noe utradisjonelle, men meget oppsiktsvekkende kjolen. 

 Foto: Rex Features
WOWSA: Skuespiller Meredith Ostrom dukket opp på motefesten the Serpentine Gallery Summer Party i London i denne noe utradisjonelle, men meget oppsiktsvekkende kjolen. Foto: Rex Features Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ifølge britiske medier, deriblant Daily Mail, sies det å være en av de mer sofistikerte motebegivenhetene i året - vi snakker da selvfølgelig om Serpentine Summer Garden Party, som ble avholdt i Kensington Garden's i London onsdag kveld. 

Men, det er ikke alle som tar kleskodene på slike fester så bokstavelig. Eller, kanskje det er nettopp det de gjør... (psst. vet du hva som er kleskodene i bryllup for eksempel?)

Den amerikanske skuespillerinnen Meredith Ostrom (39) lot nemlig ikke «koder» hindre seg i å ta på et meget spesielt antrekk på festen - hvor også store navn som Sienna Miller, Georgia May Jagger, Ellie Goulding og Kate Moss var tilstede. Ostrom, som er mest kjent for rollen som partyjenta som i en legendarisk scene i  «Sex og Singelliv», faller ut av et vindu og dør etter at hun sier «I'm so bored I could die», tok nemlig begrepet nakenkjole til helt nye høyder. 39-åringen hadde nemlig i kledd seg en minikjole som hadde en naken kvinnekropp på front - med brystvorter, hår nedentil og alt.

Se bilder av MASSE KJENDISKVINNER i den såkalte «nakenkjole» her! 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer