<strong>WOWSA:</strong> Skuespiller Meredith Ostrom dukket opp på motefesten the Serpentine Gallery Summer Party i London i denne noe utradisjonelle, men meget oppsiktsvekkende kjolen. 

 Foto: Rex Features
WOWSA: Skuespiller Meredith Ostrom dukket opp på motefesten the Serpentine Gallery Summer Party i London i denne noe utradisjonelle, men meget oppsiktsvekkende kjolen. Foto: Rex Features Vis mer

Meredith Ostrom

Skuespiller Meredith Ostrom vekket oppsikt i «nakenkjole»

39-åringen dukket opp på prestisjefull motefest iført et noe annerledes antrekk...

Publisert
Sist oppdatert

Ifølge britiske medier, deriblant Daily Mail, sies det å være en av de mer sofistikerte motebegivenhetene i året - vi snakker da selvfølgelig om Serpentine Summer Garden Party, som ble avholdt i Kensington Garden's i London onsdag kveld. 

Men, det er ikke alle som tar kleskodene på slike fester så bokstavelig. Eller, kanskje det er nettopp det de gjør... (psst. vet du hva som er kleskodene i bryllup for eksempel?)

Den amerikanske skuespillerinnen Meredith Ostrom (39) lot nemlig ikke «koder» hindre seg i å ta på et meget spesielt antrekk på festen - hvor også store navn som Sienna Miller, Georgia May Jagger, Ellie Goulding og Kate Moss var tilstede. Ostrom, som er mest kjent for rollen som partyjenta som i en legendarisk scene i  «Sex og Singelliv», faller ut av et vindu og dør etter at hun sier «I'm so bored I could die», tok nemlig begrepet nakenkjole til helt nye høyder. 39-åringen hadde nemlig i kledd seg en minikjole som hadde en naken kvinnekropp på front - med brystvorter, hår nedentil og alt.

<strong>NAKENKJOLE:</strong> Meredith tok begrepet nakenkjole til helt nye høyder...

 Foto: Rex Features
NAKENKJOLE: Meredith tok begrepet nakenkjole til helt nye høyder... Foto: Rex Features Vis mer

Se bilder av MASSE KJENDISKVINNER i den såkalte «nakenkjole» her! 

Daily Mail er blant avisene som lurer på «hva i all verden hun har på seg», i sine kommentarer etter motefesten, og vi i KK.no er litt enige. 

MEN, det skal sies at Ostrom bar kjolen med stil - en positiv, stolt attitude (og lekre accessoirer selvsagt) kan gjøre at du kommer unna med ganske mye, antrekksmessig, spør du oss ;) Se flere bilder fra motefesten her: 

 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer