Sarah Jessica Parker

Skuespilleren lanserer sin egen skokolleksjon sammen med Net-a-porter

Du kommer garantert til å kjenne igjen noen av disse!

GÅ I CARRIE BRADSHAWS SKO: Sarah Jessica Bradshaw lager sin egen skokolleksjon og de ligner svært på noen av de Carrie brukte i serien Sex og singelliv. Foto: Scanpix
GÅ I CARRIE BRADSHAWS SKO: Sarah Jessica Bradshaw lager sin egen skokolleksjon og de ligner svært på noen av de Carrie brukte i serien Sex og singelliv. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hvis du noen gang har drømt om å gå i samme hæler som Carrie Bradshaw (hvem har vel ikke det?, altså Sarah Jessica Parker (51), så har du muligheten nå. Skuespilleren har nemlig lansert en skokolleksjon sammen med nettbutikken Net-a-porter.com, og flere av skoene minner oss om de vi har sett i «Sex And The City». Men det er et par som skiller seg spesielt ut. Hvis du har sett filmene som har fulgt etter at serien tok slutt, så husker du garantert scenen hvor Mr. Big «frir» til Carrie med et par Manolo Blahniks? Altså skomerket ble nevnt minst en gang hver eneste episode. 

Parker har sikkert fått med seg hvor populære disse skoene ble, for nå har hun laget et par som så å si er kliss like. Dersom du ikke skulle huske disse fantastiske skoscenene, så kan du ta en titt på klippene som er tatt ut fra filmen under. Det hele begynner og slutter med et par sko. Åh, så vakkert.

LES OGSÅ: Slik ser «Sex- og singelliv»-damene ut i dag!

Høye eller flate sko? «Eh, hallooo»

Vogue besøkte hjemmet til superstjernen i New York for ikke så lenge siden, og stilte henne 73 spørsmål på litt over fem minutt. Her får hun spørsmål om alt fra hvor lenge hun har bodd i New York til hvilke bøker hun liker best. Men av alle disse 73 spørsmålene, er det ett spørsmål Parker velger å ikke svare på. Psst: Husk også å få med deg hvilken norsk stjerne Vogue kalte en «It girl to watch»!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer