Sarah Jessica Parker

Skuespilleren lanserer sin egen skokolleksjon sammen med Net-a-porter

Du kommer garantert til å kjenne igjen noen av disse!

GÅ I CARRIE BRADSHAWS SKO: Sarah Jessica Bradshaw lager sin egen skokolleksjon og de ligner svært på noen av de Carrie brukte i serien Sex og singelliv. Foto: Scanpix
GÅ I CARRIE BRADSHAWS SKO: Sarah Jessica Bradshaw lager sin egen skokolleksjon og de ligner svært på noen av de Carrie brukte i serien Sex og singelliv. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hvis du noen gang har drømt om å gå i samme hæler som Carrie Bradshaw (hvem har vel ikke det?, altså Sarah Jessica Parker (51), så har du muligheten nå. Skuespilleren har nemlig lansert en skokolleksjon sammen med nettbutikken Net-a-porter.com, og flere av skoene minner oss om de vi har sett i «Sex And The City». Men det er et par som skiller seg spesielt ut. Hvis du har sett filmene som har fulgt etter at serien tok slutt, så husker du garantert scenen hvor Mr. Big «frir» til Carrie med et par Manolo Blahniks? Altså skomerket ble nevnt minst en gang hver eneste episode. 

Parker har sikkert fått med seg hvor populære disse skoene ble, for nå har hun laget et par som så å si er kliss like. Dersom du ikke skulle huske disse fantastiske skoscenene, så kan du ta en titt på klippene som er tatt ut fra filmen under. Det hele begynner og slutter med et par sko. Åh, så vakkert.

LES OGSÅ: Slik ser «Sex- og singelliv»-damene ut i dag!

Høye eller flate sko? «Eh, hallooo»

Vogue besøkte hjemmet til superstjernen i New York for ikke så lenge siden, og stilte henne 73 spørsmål på litt over fem minutt. Her får hun spørsmål om alt fra hvor lenge hun har bodd i New York til hvilke bøker hun liker best. Men av alle disse 73 spørsmålene, er det ett spørsmål Parker velger å ikke svare på. Psst: Husk også å få med deg hvilken norsk stjerne Vogue kalte en «It girl to watch»!

Men det er ikke sånn at hun ikke vil kommentere saken. Nei, det går heller mer på det at «Sex og singelliv»-skuespilleren tror folk vet svaret på det. Altså, ansiktsuttrykket hennes sier det meste. Spol fram til 4:18 for å se!

Shop sesongens festhæler

Til Net-a-porters nettmagasin The Edit forteller Sarah Jessica Parker at da hun inngikk dette samarbeidet, kom det opp en spørsmål om hvordan hun ville gjøre dette, og da var talen klar.

- Jeg har veldig lyst til å lage sko sammen med George Malkemus III (CEO av Manolo Blahnik). Det hele virkelig litt usannsynlig, men jeg fikk beskjed om å bare spørre. Hva er det verste som kan skje? Så jeg tro rett hjem, gikk ut i bakgården og ringte George. Jeg sa: «Jeg vet dette er helt vilt, men kunne du ha tenkt deg å lage en skokolleksjon sammen med meg?» Og han svarte: «Kom på kontoret mitt klokken 09.00 i morgen», sier Parker til The Edit.

LES OGSÅ: Husker du Brady Hobbes - sønnen til Miranda? Slik ser han ut i dag!

I serien «Sex og singelliv» ble vi også kjent med hvor mye et par av disse skoene fra Manolo Blahnik koster, og det er ikke hverdagskost. For Carrie var det kanskje det, men da må det også nevnes at alt hun brukte penger på var sko og klær. 

- Jeg skulle ønske at jeg kunne tilby kvinner et par hæler for 69 dollar (cirka 600 kroner), men de skoene kommer ikke til å vare. Hælene kommer til å bli ødelagt, og de kommer til å bli laget under forhold som jeg ikke hadde likt. Hvordan kan jeg spørre noen som har jobbet så hardt for pengene sine om de kan lage et nytt par etter kun to måneders bruk? Så George sa vi skulle lage skoene i Italia - «slik sko burde lages».

Men det er ikke bare Sarah Jessica Parker som kan å lage sko. Nei, det finnes langt mer budsjettvennlige alternativer der ute som også er utrolig fine. De holder seg kanskje ikke hele livet, men dersom du ikke ønsker å bruke så mye penger, så må man nesten regne med det. Under kan du finne noen av festsesongens lekreste hæler! Og hvis du trenger noen stiltips, bør du sjekke ut denne saken hvor fashionista Celine Aagaard deler festlooken hun aldri blir lei.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer