Bafta

Skyhøye splitter og dype kløfter

Sjekk hvem som fikk mest oppmerksomhet under helgens BAFTA og Billboard Awards.

VISTE MYE HUD: Kjoler med høye splitter og dype utringninger er trendy som aldri før - popstjernen Jennifer Lopez gikk for et lårkort rødt nummer og body, mens supermodell Naomi Campbell tok pusten fra de fleste i en silkegrå kreasjon.
VISTE MYE HUD: Kjoler med høye splitter og dype utringninger er trendy som aldri før - popstjernen Jennifer Lopez gikk for et lårkort rødt nummer og body, mens supermodell Naomi Campbell tok pusten fra de fleste i en silkegrå kreasjon. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mens vi tok av oss bunaden etter 17. mai, stilte stjernene i gallakjoler på den røde løperen under britenes største film- og tv-prisutdeling - BAFTAS (i regi av British Academy of Film and Television Arts) på London Royal Opera House.

Også Billboards delte ut priser søndag kveld, og det var knyttet store forventninger til hva kjendiskvinnene hadde på seg.

Laaang utringning

En som fikk ekstra mye oppmerksomhet, var supermodell Naomi Campbell (43). Hun hadde på seg en lang og elegant sølvfarget silkekjole med utringning helt ned til navlen.

Grått er en stor farge denne våren, spesielt kombinert med rosa og pastell, og Naomi pyntet opp kjolen med gullsmykker og en matchende clutchveske.

KJOLEN ALLE SNAKKET OM: Supermodell Naomi Campbell storkoste seg på den røde løperen i en kjole som viste mye hud på en elegant og sofistikert måte. Foto: All Over Press
KJOLEN ALLE SNAKKET OM: Supermodell Naomi Campbell storkoste seg på den røde løperen i en kjole som viste mye hud på en elegant og sofistikert måte. Foto: All Over Press Vis mer

En annen stjerne som tok pusten fra de fleste var Sophie Turner, som vi kjenner som Sansa i «Game of Thrones».  Hun gikk for en klassisk brokadepyntet kjole, og hadde naturlig utslått hår.

GIR EN NYDELIG FIGUR: Skuespiller Sophie Turner fra Game of Thrones gikk for en flott borkadekjole med innsving i livet under BAFTA-utdelingen søndag kveld. Foto: REX/David Fisher/All Over Press
GIR EN NYDELIG FIGUR: Skuespiller Sophie Turner fra Game of Thrones gikk for en flott borkadekjole med innsving i livet under BAFTA-utdelingen søndag kveld. Foto: REX/David Fisher/All Over Press Vis mer

Svart glamour

Skuespiller Helena Bonham Carter var dessuten en av flere som gikk for sort denne kvelden. Kjolen var signert Vivienne Westwood, en designer Carter er spesielt begeistret for. 

«Kongens Tale»-stjernen hadde glammet opp antrekket sitt med et par solbriller med gull og bling, helt i tråd med sesongens store trend.

Den britiske artisten Sophie Ellis Bextor hadde satt opp håret sitt i en flette for anledningen, og strålte i en sort gallakjole med glitrende detaljer.

I SORT OG MØNSTRET: Det var en stor kveld for sorte kjoler - her ser vi skuespiller Helena Bonham Carter i en kreasjon fra Vivienne Westwood, popstjerne Sophie Ellis-Bextor i en glitrende variant og Tess Daly i kjole med vipp. Foto: All Over Press
I SORT OG MØNSTRET: Det var en stor kveld for sorte kjoler - her ser vi skuespiller Helena Bonham Carter i en kreasjon fra Vivienne Westwood, popstjerne Sophie Ellis-Bextor i en glitrende variant og Tess Daly i kjole med vipp. Foto: All Over Press Vis mer

Viste mye hud

Fotside gallakjoler med lårhøy splitt har vært moderne lenge. De flotte kjolene gis en frekk liten piff med de høye splittene.

Under utdelingen av Billboards, kom popstjernen Jennifer Lopez i en av kveldens få fargesterke kjoler. Under det gjennomsiktige stoffet hadde hun en body i samme farge.

Countryartisten Carrie Underwood gikk for en glitrende sort kreasjon med dyp utringning og statementbelte. RnB-stjernen Kelly Rowland viste enda mer hud i bh og skjørt.

HØY SPLITT: Popstjerne Jennifer Lopez i rød kjole med supersexy splitt som gir henne en illusjon om ekstra lange bein, countrystjerne Carrie Underwood i en glitrende variant mens Kelly Rowland nøyde seg med en bh og langt skjørt. Foto: All Over Press
HØY SPLITT: Popstjerne Jennifer Lopez i rød kjole med supersexy splitt som gir henne en illusjon om ekstra lange bein, countrystjerne Carrie Underwood i en glitrende variant mens Kelly Rowland nøyde seg med en bh og langt skjørt. Foto: All Over Press Vis mer

KK.no dekker prisutdelingene

Følg med på KK.no under Award-sesongen. Vi gir deg alle de hotteste bildene og nyhetene fra de store prisutdelingene, som Golden Globes, Grammy, Critic's Choice og Oscar.

Sjekk ut saker og bilder fra noen av utdelingene som har vært så langt i 2014 her:

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer