Bafta

Skyhøye splitter og dype kløfter

Sjekk hvem som fikk mest oppmerksomhet under helgens BAFTA og Billboard Awards.

VISTE MYE HUD: Kjoler med høye splitter og dype utringninger er trendy som aldri før - popstjernen Jennifer Lopez gikk for et lårkort rødt nummer og body, mens supermodell Naomi Campbell tok pusten fra de fleste i en silkegrå kreasjon.
VISTE MYE HUD: Kjoler med høye splitter og dype utringninger er trendy som aldri før - popstjernen Jennifer Lopez gikk for et lårkort rødt nummer og body, mens supermodell Naomi Campbell tok pusten fra de fleste i en silkegrå kreasjon. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mens vi tok av oss bunaden etter 17. mai, stilte stjernene i gallakjoler på den røde løperen under britenes største film- og tv-prisutdeling - BAFTAS (i regi av British Academy of Film and Television Arts) på London Royal Opera House.

Også Billboards delte ut priser søndag kveld, og det var knyttet store forventninger til hva kjendiskvinnene hadde på seg.

Laaang utringning

En som fikk ekstra mye oppmerksomhet, var supermodell Naomi Campbell (43). Hun hadde på seg en lang og elegant sølvfarget silkekjole med utringning helt ned til navlen.

Grått er en stor farge denne våren, spesielt kombinert med rosa og pastell, og Naomi pyntet opp kjolen med gullsmykker og en matchende clutchveske.

En annen stjerne som tok pusten fra de fleste var Sophie Turner, som vi kjenner som Sansa i «Game of Thrones».  Hun gikk for en klassisk brokadepyntet kjole, og hadde naturlig utslått hår.

Svart glamour

Skuespiller Helena Bonham Carter var dessuten en av flere som gikk for sort denne kvelden. Kjolen var signert Vivienne Westwood, en designer Carter er spesielt begeistret for. 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.