Blake Lively

Slet med å finne klær som passet etter fødsel

«Det sender ikke et godt budskap til kvinner når kroppene våre ikke passer inn i det merkene har å tilby.»

BLAKE LIVELY: Skuespilleren fødte sitt tredje barn i 2019. Foto: NTB
BLAKE LIVELY: Skuespilleren fødte sitt tredje barn i 2019. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I 2010 møttes skuespillerne Blake Lively (33) og Ryan Reynolds (44) hverandre da de skulle spille i filmen «Green Lantern» sammen. 11 år har gått siden møtet, og mye har skjedd siden den gang.

Begge skuespillerne var på den tiden i hvert deres forhold. Lively med «Gossip Girl»-skuespiller Penn Badgley (36), og Reynolds med Oscar-nominerte Scarlett Johansson (34).

Men det skulle ikke gå lang tid før Lively og Badgley slo opp, og Reynolds og Johansson skilte seg. Alt dette skjedde faktisk samme år som da «Green Lantern»-skuespillerne først møttes.

Det skulle likevel gå ett år før det ble bekreftet at stjernene hadde forelsket seg i hverandre. Spole fram ett år til og paret er gift. Et bryllup som skulle vise seg å høste litt kritikk flere år senere. Les saken her.

I oktober 2014 blir det kjent at paret venter sitt første barn sammen. Samme år ble lille James født, og i 2016 kom Inez til verden. Hverken Lively eller Reynolds er fremmed for å overraske med slike nyheter, så vi ble nokså sjokkert da hun møtte opp på den røde løperen sammen med ektemannen gravid for tredje gang i 2019.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer