Oscar-kjoler

Slik avslører du Oscar-kjolene

Selvsagt kan du også bli kjoleekspert.

DONNATELLAS KJENNETEGN: DaGossip Girl-stjernen Blake Lively dukket opp med kveldens dypeste utringning, var det ikke så vanskelig å gjette. Designer? Versace, selvsagt.  Foto: All Over Press
DONNATELLAS KJENNETEGN: DaGossip Girl-stjernen Blake Lively dukket opp med kveldens dypeste utringning, var det ikke så vanskelig å gjette. Designer? Versace, selvsagt. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Kjendisene tar seg en tur ned den røde løperen titt og ofte i den ene fantastiske kreasjonen etter den andre. Ikke alltid får vi vite hvem som faktisk står bak, men designerne har ofte sin egen signatur skrevet over hele kjolen. Ikke i form av skrift, men i spesielle detaljer. Lær deg noen triks, og bli en mester på å spotte hvem som har på seg hva. Her er åtte gjengangere.

1. Hervé Léger

Denne designeren er lett å kjenne igjen. De berømte «bandasje-kjolene» kom i 1985 og holder fortsatt stilen, selv om den har blitt utviklet i mange forskjellige varianter. Blant stjernene som vil vise fram kroppen sin, er Hervé Léger en favoritt, også blant norske kjendiser.

2. Marchesa

Du kommer ikke unna Marchesa på den røde løperen. Se etter de mest prinsesseaktige kjolene med de mest utsøkte detaljene i form av håndsydde krystaller og perler i intrikate mønstre, nydelige kniplinger og den høyeste stoffkvaliteten. Disse kjolene tar måneder å lage, og det synes!

3. Versace

Om modige skuespillere vil ha noe ekstra, og føle seg sexy, kommer de i en Versace. Kjolene består ofte av en dyp v-utringning, høy splitt eller åpen rygg. Ofte alle tre i kombinasjon. Stoffene er ofte skinnende og i sterke farger.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.