Oscar-kjoler

Slik avslører du Oscar-kjolene

Selvsagt kan du også bli kjoleekspert.

DONNATELLAS KJENNETEGN: DaGossip Girl-stjernen Blake Lively dukket opp med kveldens dypeste utringning, var det ikke så vanskelig å gjette. Designer? Versace, selvsagt.  Foto: All Over Press
DONNATELLAS KJENNETEGN: DaGossip Girl-stjernen Blake Lively dukket opp med kveldens dypeste utringning, var det ikke så vanskelig å gjette. Designer? Versace, selvsagt. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Kjendisene tar seg en tur ned den røde løperen titt og ofte i den ene fantastiske kreasjonen etter den andre. Ikke alltid får vi vite hvem som faktisk står bak, men designerne har ofte sin egen signatur skrevet over hele kjolen. Ikke i form av skrift, men i spesielle detaljer. Lær deg noen triks, og bli en mester på å spotte hvem som har på seg hva. Her er åtte gjengangere.


1. Hervé Léger

Denne designeren er lett å kjenne igjen. De berømte «bandasje-kjolene» kom i 1985 og holder fortsatt stilen, selv om den har blitt utviklet i mange forskjellige varianter. Blant stjernene som vil vise fram kroppen sin, er Hervé Léger en favoritt, også blant norske kjendiser.

2. Marchesa

Du kommer ikke unna Marchesa på den røde løperen. Se etter de mest prinsesseaktige kjolene med de mest utsøkte detaljene i form av håndsydde krystaller og perler i intrikate mønstre, nydelige kniplinger og den høyeste stoffkvaliteten. Disse kjolene tar måneder å lage, og det synes!

3. Versace

Om modige skuespillere vil ha noe ekstra, og føle seg sexy, kommer de i en Versace. Kjolene består ofte av en dyp v-utringning, høy splitt eller åpen rygg. Ofte alle tre i kombinasjon. Stoffene er ofte skinnende og i sterke farger.

4. Dolce & Gabbana

Det lyser italiensk sensualitet av Dolce & Gabbana-kjolene. De kvinnelige formene skal fram, og de som har de på seg er ikke redd for å vise sine kvinnelige former. Korsetter, ettersittende og slankende kjoler i strech-stoffer bør gi deg gode hint om kjoler fra disse herrene.

5. Chanel

Chanel er et motehus med sterk signatur. De er en miks mellom det klassiske og moderne, det kompliserte og enkle. Chanel har tatt kombinasjonen svart-hvitt til en kunstform. De har ofte en flørtende silhuett, og ofte vakre detaljer som bouclé (vevet eller strikket stoff med nuppet overflate som Chanel er kjent for), broderier eller skjult tyll som bare sier Chanel.

6. Donna Karan

Donna Karan er kjent for å se for seg kvinnen som skal ha på seg kjolen før hun designer den. Det resulterer i de mest flatterende silhuettene, nydelige fargene, og flotte draperinger, som er den mest gjenkjennelige detaljen.

7. Lanvin

Det franske designerhuset er blant de mest trendsettende om dagen. Kjolene deres er ofte plisserte, med rene linjer i silke eller sateng.

8. Zac Posen

Kjolene til Zac Posen er ikke for dem som vil gå i ett med bakgrunnen. De er ofte utfordrende og flørtende med dype utringninger, flatterende skråsnitt og vågale farger.

Om du fortsatt ikke har fått nok av drømmekjolene på den røde løperen, kan du ta en titt på alle de vi synes var finest i 2009.


Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer