Gravid

Slik beholder du stilen som gravid!

Gravide STYLEmag-blogger Janka Polliani opplever utfordringene ved å kle seg med en voksende mage, men har funnet nøkkelplaggene som alltid funker. Få hennes stiltips her!

Slik beholder du stilen som gravid!
Publisert
Sist oppdatert

Hvilke stylingtips vil du gi gravide kvinner? - Ikke heng deg opp for mye i at du har en voksende mage. Jeg vet at det er enklere sagt enn gjort, men du kan faktisk bruke mye av garderoben du allerede har, og det er ikke gitt at du må shoppe mammaklær. Fremhev det du allerede har, ikke gjem kroppen din. Jeg ser ut som en sekk med en lang kjole, men med en kortere kjole får jeg vist at jeg fortsatt har ben, det samme gjelder overkroppen. Vis frem kragebena, det gjør deg slankere. Du kan fortsatt se sexy ut som gravid, og magen trenger jo ikke å strutte i alt du går med.

SEXY MAMA: Janka beviser at man kan kle seg sexy selv om man er gravid. En kort kjole med belte i livet viser både den struttende magen og bena. Foto: Polliani.com.

Hva er ditt nøkkelplagg som gravid? - Jeans som er lave i livet er et must for meg når jeg er gravid, noen av dem kan jeg bruke gjennom alle de ni månedene. Ellers liker jeg godt å gå i kjoler og skjorter når jeg er gravid.

Les også: Dette har Janka i sin party-veske

NØKKELPLAGGENE: I tillegg til kjoler, satser Janka på jeans som er lave i livet og skjorter når hun kler seg med en voksende mage. Foto: Polliani.com.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer