Ballkjole:

Slik blir du ballets dronning uten å tømme lommeboka

Her har du 16 ballkjoler som du også kan bruke ved en senere anledning!

BALLKJOLE: Vi har funnet noen budsjettvennlige alternativer til deg! Foto: Scanpix
BALLKJOLE: Vi har funnet noen budsjettvennlige alternativer til deg! Foto: Scanpix Vis mer
Publisert

Skoleballene er i gang for fullt og mange er på jakt etter det perfekte antrekket - spesielt jentene. Det å kjøpe seg en glitrende, stor og flott ballkjole har vært populært i mange år, men det er en liten bakside ved det hele. For under alt tyllet ligger det nemlig en prislapp som ofte sprenger alles budsjett.

Folk bruker flere tusener på ballkjoler som ofte bare får svingt seg i en kveld, og nettopp dette blir et problem for mange år etter år. Selv om det skal være en hyggelig kveld for alle elevene ved de mange skolene som arrangerer juleball, kan fort bli tøft for svært mange elever.

– «Alle» jentene ønsker seg kjoler som koster minimum 3500 kroner, hvis ikke er det ikke bra nok. Det er ingen som går på en av kjedebutikkene og kjøper en kjole til 300 kroner. Datteren min ønsket seg også en av disse ekstremt dyre kjolene, men der måtte jeg sette ned foten. Hun fikk en «billig», men kjempefin kjole til 1300 kroner, og hun er fornøyd med den, forteller Eva Ilseng som har en datter som går i 10. klasse på en ungdomsskole i Hedmark til KK. Les resten av saken her.

Ingeborg Heldal, redaktør i KK, synes det er trist at mange unge opplever et slik vanvittig kjøpepress på kjole til juleball.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer